| superuamen a întrebat:

Eu am un prieten foarte bun, ne intelegem de minune, stie totul despre mine si eu totul despre el, el este iubitul verisoarei mele! De la un timp eu il visez pe el si el pe mine, adica cum ne spunem tot, spunem si ce visam si ce mancam laughing dar nu doar ca doi prieteni! Ideea este ca.e fratele meu si ma inteleg perfect cu el asa, si fiind si iubitul verisoarei mele. au mai fost si niste discutii cum ca intre mine si el ar fi ceva mai mult (asa zice ea ) dar..chiar nu e asa, noi 2 vorbim doar ce este de vorbit, pastram linia intre prietenie si ceva mai mult de atat! doar ca..visele astea, eu de ce sa mint. ma mai gadesc si ziua la noi 2, si cred ca si el odata ce are visele astea!
Intrebarea mea este ..au visele vreun rol asta, adica inseamna ceva? saueste doar un vis si ce se intampla in lumea reala nu aree legatura?

Răspuns Câştigător
| FABULOSUL6000 a răspuns:

Daca era doar,, un prieten,, nu il visai mereu.Creierul viseaza ce traieste sau gandeste,iar tu te gandesti mereu la el,chiar daca nu recunosti. Spune-i si baiatului, mai ales ca sunt foarte mari sanse sa fie reciproc.O fata imi spunea candva ca,, atunci cand visezi pe cineva, celalat se gandeste la tine,, cine stie, poate asa e.

8 răspunsuri:
| Astaeparereamea a răspuns:

Este fratele tau sau il consideri ca si fratele tau?

| Teodora777 a răspuns:

Nu au nici un rol visele, asa consider eu. Il visezi mereu doar din simplu fapt ca te gandesti la el mereu si s-ar putea ca tu sa simti ceva mai mult pentru el doar ca nu vrei sa recunosti!

| Doub a răspuns:

Nu, nu au niciun rol.
Îl visezi pentru că te gândeşti la el.

| Oxymorone a răspuns:

Foaie verde mere acre.

| David000000 a răspuns:

In vis este totalitatea gandurilor tale adica la ce te gandesti tu inainte sa adormi sau pe cine iubesti tu si nu poti sa spui asta eu as zice sa vorbesti cu verisoara ta si sa fii cu el... sau va intelegeti tu juma de saptamana ea juma tongue bafta

| MorenaD a răspuns:

Va visați pentru ca sunteți CEI MAI BUNI PRIETENI! Știți totul unul despre altul si vorbiți orice, asta înseamnă ca sunteți Cei mai buni prieteni! Nu trebuie să-ți faci griji plus ca si eu îmi visez prietenii mereu! Nu te panica ca e ok.

| ale1189 a răspuns:

Pai dacă visezi cu el înseamnă ca el a adormit cu gândul la tine, dacă visezi ca sunteți intr-o cameră mare goală cu pereți albi înseamnă ca sunteți suflete pereche

| PinkiePie18 a răspuns:

Uneori visele reflecta o dorinta mai ales daca se repeta(am patit)