| Baby a întrebat:

Eu nu pot sa inteleg de ce cand este o intrebare pusa la misto vad acolo 20 si ceva de raspunsuri si cand oamenii chiar au nevoie de ajutor nimeni nu se baga sa raspunda. De ce le dam apa la moara la cersetorii astia de atentie? Ajutati utilizatorii care chiar au nevoie de un sfat!
scuze de categorie

6 răspunsuri:
| ShowTim3 a răspuns:

happy Pentru ca uni nu au destui neuroni ca sa ii poate ajuta pe cei cu probleme adevarate (mda am cateva intrebari fara raspuns sau cu raspunsuri putine ) E mai usor sa faci pe cineva sa rada decat sa ajuti pe cineva cu un sfat bun happy

| ThePunisher a răspuns:

Probabil pentru ca nu poti sa dai sfaturi in orice situatie. Eu unul nu raspund la o intrebare decat atunci cand am ceva de spus. Nu are sens sa vanezi funde si alte chestii, dar la intrebarile puse la misto, gen 'funda cui ghiceste ce culoare imi place' e mai usor sa raspunzi.

| Baby explică:

Da, e mai usor de raspuns dar nu vad rostul. Daca raspunzi la "funda cui ghiceste nu stiu ce. " inseamna ca cersesti funde, si nu cred ca asta e scopul siteului, bine acum fiecare cu prioritatile lui. Insa daca nu le mai raspundem la toti cersetorii de popularitate poate ca o sa se plictiseasca sa posteze intrebari degeaba.

| znstr a răspuns:

Hei. dupa parerea mea, mai mult de jumate din TPU sunt aici pentru a pune intrebari stupide cum ar fi 'de ce nu ma pretuiesc fetele? daca m-am masturbat raman gravida?' Si multi raspund doar la intrebari d-astea pentru ca atat ii duce capu si atat pot sa se exprime. Nu ai ce sa le faci :d Ii ajutam cat putem.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte simplu, cei care raspund se pot impartii in trei categorii :
Categoria 1 : care vor fundita si sa mai primeasca inca 50 de puncte pentru un raspuns usor, dat in cateva secunde
Categoria 2 : lenesu, care vrea sa faca puncte usor si se plictiseste
Categoria 3 : cei care il avertizeaza pe cel care posteaza tampenii

Of, of. Dar tu nu ai vazut ca de un an si ceva au aparut copii care cersesc funde? Politica mea e urmatoarea : vrei ceva in schimbul ca ma ajuti? Ok, iti dau stupid si nu, nu sunt zgarcita :*! Iti dau si nefolositor ca sa fie pachetul all inclusive. happy

| asdfghjkl_8609 a răspuns:

Ai dreptate