anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU eu plac o fata Si ea la fel..Si amandoi tinem unul la altul enorm.dar nu vrea o relatie.ce sa creed

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Da-i timp,las-o sa se simta in largul ei,nu o presa,nu o obliga cu nimic,pastreaza relatia voastra in aceeasi termeni,calzi si apropiati.
Pentru ca nu stii motivul pentru care ea nu vrea o relatie. Poate fi o teama fireasca,pot fi parintii,poate fi nehotararea varstei.
Tu esti,insa, dator sa-i respecti hotararea si sa-ti pastrezi entuziasmul si caldura fata de ea, oricat ar trebui sa astepti.
Invata sa ai rabdare, nu insista, nu poti stii niciodata!

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Eu cred ca vrea o relatie, dar se teme sa nu se termine prost.

| Azµre a răspuns:

Ea nu te place, îți spune așa ca să nu te facă să te simți prost.

| Schatzyyyyy a răspuns:

Poate doar tine la tine, dar nu te si iubeste, sa poata avea o relatie cu tine:*

| zeulzamolxe666 a răspuns:

Crede numai ce vezi.ca nu vrea o relatie.simplu,nu?

| RothVictorCristian a răspuns:

Draga Mitarel, ceea ce-mi spui tu este cea mai ciudata chestiune posibila. Faptul ca nu vrea o relatie poate insemna ca nu vrea sa intre in viata ta personala. Ceea ce poate fi un blocaj major, mai ales dupa ce l-ai depistat. Dar, avand in vedere ca tineti unul la altul, te sfatuiesc sa-i castigi increderea. Ofera-i protectie, ajut-o, condu-o pana acasa. Astfel, ea isi va da seama ca poate avea o relatie cu tine, caci te dovedesti un partener de incredere. Mult succes!