| BaiatuCuSentimente a întrebat:

Hei TPU, eu si prietena mea avem ambii 16 ani,
aseara a incercat si noi niste fantezii, si am ejaculat putin lichid seminal pe vulva, nu in vagin, pe suprafata.
Si ea este virgina, insa ea sta cu grija sa nu fi ramas insarcinata, este posibil?
dupa care facusem ambii o baie.
dati-mi cit mai multe rasounsuri!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Orice fata/femeie dar nu numai ea ci la fel si baiatul/barbatul indiferent de varsta lor, care si-au inceput viata sexuala, ar fi bine sa cunoasca in mod foarte exact si precis mecanismul de formare/producerea a unei sarcini. De asemenea ar fi fost bine ca inainte de a intretine un contact sexual neprotejat, sa fii deja informata ca pentru a se forma o sarcina, in mod OBLIGATORIU trebuie sa fie intrunite minim 2 conditii si anume : ca sexul sa fie intretinut in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual si de asemenea sperma sa fie ejaculata IN vagin, cu precizarea ca aceste 2 conditii trebuie sa se petreaca in acelasi timp. SARCINA nu se poate forma/lua nastere in urma oricarui sex intretinut : oricand, oricum, sau in orice conditii. Pentru a se putea oferi un RASPUNS corect si avizat, intrebarii tale, care sa rezulte dintr-o analizare corecta a situatiei prezentate, trebuie sa fie oferite date precise, exacte, sigure pe zile, a ciclului deci nu asa cum este prezentata intrebarea. Din acest motiv pentru a se putea raspunde trebuie ca intotdeauna sa fie prezentate urmatoarele date necesare; 1. ) data la care a inceput ultima menstruatie, 2.) data la care ar urma sa se produca viitoarea menstruatie, 3. ) data exacta la care a fost intretinuta joaca sexuala, 4.) care este lungimea ciclului menstrual si foarte important, care este tipul/caracteristica aceseia adica daca ciclul este REGULAT sau NEREGULAT. Doar stiind aceste date precise/exacte se poate oferi un RASPUNS AVIZAT, fiindca in caz contrar se pot formula si pronunta doar pareri si/sau presupuneri subiective fara nici-o valoare reala. Reiese ca O SARCINA se poate forma/naste/lua fiinta NUMAI/DOAR daca SPERMA ajunge in vaginul partenerei, INDIFERENT prin ce mod, deci nu doar prin contact sexual ci si prin masturbare si in orice cantitate, dar pentrua a se putea naste/forma acea sarcina, aceste lucruri trebuie sa se intample, produca in mod obligatoriu intr-una sau in toate cele 4-5 zile ale PERIOADEI FERTILE + ziua OVULATIEI. In cazul in care joaca/sexul/masturbarea este practicata in orice alta zi in afara celor 4-5 zile fertile ale ciclului menstrual, formarea unei sarcini devine IMPOSIBILA chiar si in cazul in care SPERMA ajunge in vagin. Multa sanatate!

| BaiatuCuSentimente explică (pentru corbulalbrosu):

Asta s-a intamplat in ultima zi de ciclu.

5 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Pe scurt: dacă era în perioada fertilă și tu ai nimerit fix pe labii (la intrarea în vagin, practic) cu jetul de spermă - e foarte posibil să rămână însărcinată.
Himenul NU e mijloc de contracepție!

| Emilian65 a răspuns:

Daca sperma nu a ajuns la ea in vagin, nu poate fi gravida.

| cyupaku a răspuns:

Va jucati cu focul