Vrea sa te excitee. vrea sa. te faca pe tine sa-ti placa. sa cedezii, fii taree. dai 2 peste fata [ la figurat ], spune`i. ca nu vrei nimic legat de sex..si daca e de acord e omuu` tau :*, bafta!
Intotdeauna, atunci cand o fata merge acasa la un baiat, o face sau din prostie, sau sub anume interes. Tragic este atunci cand, asa cum este si in cazul tau, baiatul nu este in stare sa se ridice la pretentiile si dorinta partenerei. Ghinion!
Vrea sa va lasati dusi de val, mai ales tu si de aceea tot incearca. Daca nu vrei sa iti incepi viata sexuala, rezuma-te doar la sarutari si cateva atingeri... fara dezbracare si alte chestii pentru ca te vei lasa purtata de dorinte si nici nu iti dai seama.
Cand sunteti singuri, pastreaza o anumita distanta...adica fara sa il faci sa "sara" pe tine.
Mai gandeste-te ce iti doresti cu adevarat. Incearca sa iti dai seama ce vrea el. Depinde ce tip de baiat e el.
Buna!
Fara suparare, dar faza cum ca nu vrea sex este o " vrajeala". Vrea sa te faca pe tine sa cedezi, sa-i propui TU sa faceti.
Parerea mea este ca ar trebui sa astepti macar 1 an pana sa treceti mai departe.
Oricum, este alegerea ta, dar nu fa ceva ce o sa regreti!
Multa bafta!
Am si eu sa-ti spun ceva, poate el este un baiat cuminte care nu vrea sa intre in belele, poti macar sa astepti nu te supara dar stiu ca fetele din generatia asta sunt numai dupa SEX SEX SEX poti astepta ce o vrea DUMNEZEU
Mutubal întreabă: