| katty12 a întrebat:

Eu si prietenul meu suntem de jumate de an impreuna si ne iubim foarte mult! Faza e ca mereu ma duc pe la el ne uitam la filme si ne sarutam pasionel din ce in ce mai mult.
Eu sunt virgina si el stie ca nu vreau sa imi incep viata sexuala si este de acord.
Cu toate astea de la saruturi pana la datul sutienului jos.El ziceca mai mult de atat nu vrea si nu stiu ce sa cred... daca ajunge mai departe, cu toate ca el a zis ca nu.
Pareri de la baieti daca se poate happy

P.S : Am 16 ani happy

Răspuns Câştigător
| fetitzabunasinebuna a răspuns:

Vrea sa te excitee. vrea sa. te faca pe tine sa-ti placa. sa cedeziiwinking, fii taree. dai 2 peste fata [ la figurat ], spune`i. ca nu vrei nimic legat de sex..si daca e de acord e omuu` tau :*, bafta!

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Intotdeauna, atunci cand o fata merge acasa la un baiat, o face sau din prostie, sau sub anume interes. Tragic este atunci cand, asa cum este si in cazul tau, baiatul nu este in stare sa se ridice la pretentiile si dorinta partenerei. Ghinion!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am trecut si eu prin asta. Daca accepti ceva o sa vrea din ce in ce mai mult.Te va face pe tine sa cedezi, sa vrei tu.Ve-ti face peeting si ve-ti ajunge si acolo.Stii cum se spune:Nu-i da unui baiat mana libera caci te vei trezi cu ea peste totwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrea sa va lasati dusi de val, mai ales tu si de aceea tot incearca. Daca nu vrei sa iti incepi viata sexuala, rezuma-te doar la sarutari si cateva atingeri... fara dezbracare si alte chestii pentru ca te vei lasa purtata de dorinte si nici nu iti dai seama.
Cand sunteti singuri, pastreaza o anumita distanta...adica fara sa il faci sa "sara" pe tinelaughing.

| NnDWtf a răspuns:

Pareri ca ce? Daca vroia si sex, cu siguranta faceati macar petting.

| Ajutatorool a răspuns:

Care e intrebarea?

| Victoria275 a răspuns:

Mai gandeste-te ce iti doresti cu adevarat. Incearca sa iti dai seama ce vrea el. Depinde ce tip de baiat e el.

| CrissIoana a răspuns:

Buna!
Fara suparare, dar faza cum ca nu vrea sex este o " vrajeala". Vrea sa te faca pe tine sa cedezi, sa-i propui TU sa faceti.
Parerea mea este ca ar trebui sa astepti macar 1 an pana sa treceti mai departe.
Oricum, este alegerea ta, dar nu fa ceva ce o sa regreti!
Multa bafta!

| MariusFb a răspuns:

Am si eu sa-ti spun ceva, poate el este un baiat cuminte care nu vrea sa intre in belele, poti macar sa astepti nu te supara dar stiu ca fetele din generatia asta sunt numai dupa SEX SEX SEX poti astepta ce o vrea DUMNEZEUwinking