Sa stai cu cel care esti nu cel care la un moment dat te-a respins, nu realizezi ca se joaca cu tine, ca vrea doar sa te desparta de celalalt si apoi sa iti dea papucii, daca esti fata desteapta respinge-i avansurile si uita-l
Nu există să îi iubești pe amândoi. Există clar două posibilități, cel puțin:
1. Pe unul îl iubești cu adevărat;
2. De unul ești atrasă fizic ori sunteți prieteni foarte buni și atunci confunzi prietenia cu dragostea. Atunci când ai un prieten cu care te întâlnești zi de zi și îi spui tot ce ți se întâmplă este posibil ca la un moment dat să crezi că îl iubești ca pe un iubit, ceea ce e eronat.
Nu-ți rămâne de făcut să stai și să meditezi asupra sentimentelor tale pentru că în cele din urmă poți fi sigură că vei găsi răspunsul. E o alegere puțin mai grea.
Să auzim de bine,
C.
Ramai cu cel ce te iubeste sincer....altfel risti sa ajungi cam ca toate felete din ziua de azi care la arati cheile de la BMW si iti sar in brate sua care din 2-3 vorbe le aduci la tine in pat. Gandeste-te bine ceea ce vrei sa faci in continuare.
Salut! eu zic sa nu renunti la relatia ta cu acel baiat da poate ca asta e mai frumos deastati place asa de mult dar sa fim serioase sa renunti la o relatie pentru ca vine unul siti zice : Vrei sa fim impreuna. deci cea mai buna decizie incearca sal eviti pe acel baiat si ramai langa iubitul tau o sa vezi ca daragostea pentru acel baiat va disparea. darasta depinde si de cum decurge relatia ta cu iubitul tau. Ar trebui sa-i spui la baiatul asta ca acum s-a trezit sa-ti zica ca te iubeste? Cea mai buna decizie e sa ramai cu iubitul tau actual dar asta e decizia ta Milt succes
Daca iti place de al doilea care nici macar nu te-a vrut de la inceput, cum poti sa spui ca il iubesti? Nu stiu cati ani ai dar am impresia ca nu sti ce e aia iubire si cu ce se mananca. Mi-e teama ca ai facut o obsesie pentru ei. Se mai intampla asta la varste fragede.
liliana77any întreabă: