| Jacksy a întrebat:

Fostul meu prieten vorbeste aiurea, s-a simtit prost cand m-am despartit de el, si acum vorbeste urat cu mine. Dati-mi va rog replici cu care pot sa-i inchid gura. Va rog, fara sfaturi gen : "Mai bine il ignori". Il ignor, dar asta nu ajuta oh go on
Urgent sad multumesc!

12 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca ii dai replica tot urat iti va vorbi asa mai bine comporta-te ca si cum nu ar exista

| Ando1dul a răspuns:

Lasa trecutul in urma bai

| h3r a răspuns:

Dar de ce sa-i mai inchizi gura, avand in vedere faptul că tu l-ai lăsat pe el? Doar s-a simţit prost, este normal.
Nu ai niciun drept sa-i mai spui ceva.
Te sfatuiesc sa-l eviti.

Take care.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zii ca tot ce e bun o data si o data se termina,si sa nu dispere, cindva cineva ii va ridica corana care i-ai dat-o jos big grin, amintestei in ce secol traim, roaga-l sa nu confunde era paleozoica cu sec 21, nu vorbi urit cit de tare nu ai vrea, astfel ii vei arata ca nu esti o tirfa proasta si needucata, nu-l ignora prea mult ca oricum nu-ti va da pace.Mai stiu eu, intreaba-l ce specie de animala e big grinbig grin

| Vix999 a răspuns:

Ti se spune sa-l ignori tocmai ca poate noi am trecut deja prin ce treci tu si stim mai bine ca daca il ignori il lovesti cel mai rauwinking

Răspuns utilizator avertizat
| Bogdan_9316 a răspuns:

Limbajul murdar îţi strică reputaţia. Ca majoritatea tinerilor, şi tu ţii probabil la imaginea ta. Ţi-ar plăcea să le faci altora o impresie bună. Dar ştiai că modul în care vorbeşti are un impact mai puternic asupra celorlalţi decât modul în care arăţi? Adevărul este că modul tău de a vorbi arată
▪ ce fel de prieteni îţi vei face,
▪ dacă vei fi sau nu angajat la un anumit loc de muncă,
▪ cât respect ţi se va arăta.
E lucru ştiut: impresia pe care o creează înfăţişarea ta se poate şterge de îndată ce deschizi gura. James O’Connor spune: „Niciodată nu vei şti câte ocazii de a-ţi face prieteni ai ratat, cât de des ai făcut pe cineva să se îndepărteze de tine sau în câte rânduri ai scăzut în ochii altora deoarece ai folosit cuvinte murdare fără să te gândeşti la consecinţe". Lecţia? Dacă vorbeşti vulgar, tu vei avea de suferit!

| Alison95 a răspuns:

Ai spus-o singura. s-a simtit prost, se simte si acum prost. Vorbeste cu el, spune`i sa se maturizeze si sa treaca peste, sa nu se poarte ca un copil.
Daca intrece masura aplica`i o replica acida, il va durea. iti spun din experienta:

"Ei vezi, de-aia te-am lasat"

Mult noroc!
Apropo, un like te rog? nu vei regreta :)
http://www.facebook.com/drag.your.curser.over.here?ref=hl

| Crucia a răspuns:

Da. Cum a zis Mona happy.
Sau poti sa-i dai replica :
'Get a life'... Asta il va motiva cat de cat happy. Faptul sa tot nu te lasa in pace. Afirma ca inca te placewinking. Dar, daca el vb-este urat cu tine. Arata fe genu : Obsedat sau disperat.

# Iti vei da seama de la sine, de ceea ce vei facewinking. Bafta ~:*.`

| ddangerous a răspuns:

"Bai baiete, ar fi cazul sa taci, mai ales ca scoti numai tampenii pe acolo pe unde-mi spuneai dulcegarii"
" Du-te si retuseaza-te. dupa vii la mine, iti ceri scuze si poate mai duscutam! "

"Te-am fumat, baiete! Accepta."

" esti un nimic pentru mine si acum tot ceea ce faci e sa scazi si mai mult in ochii mei. Vei ajungela picioarele mele curand! Sa nu-ti para rau pentru ce spui."

| Mentosanaa a răspuns:

Spune-i ceva de genul inca mai respiri dupa ce te.am lasat? Sau nu iti vezi viata fara mine? Renunta la ea atunci. Dar mai bine lasa-l in pace pentru ca biatul e bun, pamantul e prost ca il tine.