anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Funda! Cum imi dau seama ca un baiat ma place? Mia intai sa va prezint situatia:ne intelegem foarte bine, suntem prieteni, vorbim foarte mult pe interenet dar si in realitate, mergem in fiecare an la mare amn2 dar si cu familiile noastre, ne imbratisam, el imi face cu ochiul, dar cand vine vorba despre realtii el ezita sa spuna daca ii place de o fata sau daca este indragostit. odata i-am spus ca este cu capul in nori si ca este indragostit el a raspuns asa:"oi fi indragostit".nu a dat un raspuns clar.El spune ca ii place sa isi pentreaca timpul cu mine.Ce sa inteleg eu din asta.Mie imi place de el, adica simt ceva pentru el dar nu stiu daca este si reciproc.Voi baieti ce spuneti?

Răspuns Câştigător
| AlysaAly a răspuns:

Daca se uita in ochii tai sau nu poate si ii evita inseamna ca nu te poate privi ori ii este rusine sa recunoasca acest lucru si se gandeste sa nu te superi daca el tiar recunoste sau sa strice prietenia cu tine. Inceraca sa-l privesti in ochi intro seara sau zi si spune-i acesta intrebare daca este indragostit (ar fi mai bine sa fiti singuri cand il intrebi).
Baftawinking

3 răspunsuri:
| AlysaAly a răspuns:

Multumesc :*winking