| Naomi16 a întrebat:

fundabig grin.imi place de 2 baieti. ei sunt in aceeasi clasa. ei nu stiu ca-i plac si cred ca unul dintre ei nici nu ma cunoaste.ma rog.as vrea sa fiu cu unul din ei, numai ca situatia e mai complicata.primul a fost cu o fata cateva saptamani.si s-a despartit de ea acum o luna cred.la pozele cu ea pe fb el inca mai da commuri de genul cute sau da like, deci mai exista o sansa sa o placa? iar al 2-lea nu prea ma cunoaste.adica si-a sters fb si e destul de greu sa ma fac remarcata.stiu ca o data m-am uitat la el si el la mine si atat.in rest am impresia ca prin pauze se mai uita la mine.ok.sa revin la primul.ma cunoaste, numai ca nu suntem amici sau ceva.se uita si el prin pauza la mine.pff.ce sa fac? pe care sa il aleg? si cred ca al 2-lea are prietena.nu stiu sigur asta.cred ca nu. AJUTATI-MA.CU CINE SA FIU? CE SA FAC CA SA FIU CU EL? helpppp, FUNDA

Răspuns Câştigător
| xKitiiii a răspuns:

Hei Naomi.
1.Probabil ii mai lasa commuri deoarece au pastrat o relatie de amicitie. ceea ce ar fi si normal, dar sa nu excludem si varianta data de tine si anume aceea de a o placea in continuare pe fosta sa prietena si de a cauta un mod de impacare cu ea.(Dar eu cred ca o simpatizeaza doar)happy Si chiar cred ca ai sanse cu el, mult mai multe decat cu cel de-al doilea cu care am inteles ca nici macar nu te cunosti happy.
2. Uite un sfat : Renunta la el, mai bine concentreaza-te doar pe unul ...stii cum se spune :Nu fugii dupa doi, ca o sa ramai cu niciunul.Sansele tale de a fii cu el sunt minime avand in vedere ca nu sunteti nici macar prieteni.
Dar, poate te place, spun asta pentru ca ai afirmat si ca te priveste in pauza, ceea ce ar insemna ca totusi are o atractie fata de tine...una amicala sau personala, asta depinde de tine sa afli.
Alegerea e numai a ta. happy
Sper ca te-am ajutat happy>
Pa Pa wave

7 răspunsuri:
| MisteriuosGirl a răspuns:

Pai, sa-i luam pe rand:
Primul: chiar daca ii da like, nu inseamna neaparat ca o mai place, ci doar ca au ramas prieteni, dar sunt sanse sa o mai placa, caci unii baieti, chiar daca se despart chiar ei de partenera nu inceteaza sa tina la ea.
Al doilea: ar trebui sa te interesezi daca are prietena sau daca place pe cineva, ca sa nu incerci degeaba
Cat despre alegere: ar trebui sa te apropii de amandoi, printr-o prietena comuna sau ceva si sa ii cunosti mai bine, ca sa vezi daca e vreo atractie intre voi. APOI ALEGI> SUCCES> sa-mi spui cum a mers

| Chrisstine a răspuns:

Primul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...nu te pot ajuta,adica,nici tu nu esti hotarata,tu alegi cu care sa fii, vezi pentru care si incepi sa simti ceva nu doar sa il placi, pentru ca nu e de ajuns.

| AlinaaAli a răspuns:

Pai,nu are rost s mergi si sa te bagi in seama cu amandoi pntru ca o sa pari disperata!
si daca sunt prieteni pentru ca sunt in aceeasi clasa,poate o sa isi spuna unu la celalalt ca tu te bagi in seama cu el!
asa ca nu iti mai ramane de facut decat sa alegi pe unu din ei si sa te documentzi,daca are prietena in primul rand si apoi sa actionezi!tongue
fa rost de id-ul lui, incearca sa te imprietenesti cu vreo colega de-a lui de clasa si sa aflii mai multe despre el, si sa iti aduca ea informatii! si tu ai putea apoi sa vb cu el pe mess si sa te faci remarcatatongue
numai ai grija s nu te bagi pe amandoi pentru ca baietii vb multe intre ei si o sa pari penibila apoiwinking
si stii u cand fugi dupa 2 iepuri nu prinzi niciunul!
bafta!

| DeeaLoVe012 a răspuns:

Te complici! despre primul nu stiu ce sa zic:-el inca e in senzatia de "las ca m-am certat cu ea ieri peste o luna ma impac"(nu e bine), tu trebuie sa-l faci sa fie impresionat de tine, adica fa-l sa creada ca doar tu esti pentru el pe lume...Cu al doilea:-nu stiu ce sa spun mi se intampla aceeasi chestie, ia-l intr-un loc si intreaba-l daca te place daca zice "da" esti pe calea buna, daca zice "nu stiu" inseamna ca o ia in gluma si daca zice "nu" face pe indiferentul.Deci tu vezi cum il faci pe al doilea sate conuasca si daca nu merge pe primul sa te iubeasca.

| xKitiiii a răspuns:

Funda? :d

| Corinnààà a răspuns:

Intelege o data pentru totdeauna =.= ORICE PROBLEMA ESTE SIMPLA. Apai daca ai zis ca ii veni prin pauza poate doar sa fie un sentiment de simpatie cred eu thinking =>Care crezi tu ca merita