| Naomi16 a întrebat:

funda si vot:*. va multumesc.deci.imi place de un baiat.suntem la acelasi liceu numai ca el e a 11-a si eu a 9-a. el este organizator la bal pentru o fata si cred ca si fata aia il place.adica si ea frumusica, si va dati seama ca petrece mai mult timp cu el din moment ce ii este organizator...noi ne-am mai vazut.ne cunoastem din vedere.il stiu si de la preselectie pentru bal pentru ca m-a intrebat ceva.si prin pauze ma mai uit la el si se mai uita si el la mine numai ca nu ne zambim sau ceva pentru ca imi intorc repede privirea. ce ar trebui sa fac.va rog sa-mi dati niste sfaturi.sunt cam timida cu oamenii noi ). FUNDA.:*:*

2 răspunsuri:
| logatcamembru a răspuns:

Eu sunt in aceias situatie.intreaba-l cat e ceasul,asta tot timpu mergelove struck rolling on the floor dupa raspuns o sa iti dai seama daca te plc, incearca sa il int ceva de bal asa o sa se lungeasca vorba, iar tu o sa-i zici ca face o trebuie buna.probabil apoi o sa se simta rusinat! iar cand esti pe langa el fi preocupata de orce alt ceva,indiferenta, ca si cum nici nu ar exista, apoi el o sa se int de ce nu te uiti la el.love struck incearca! pup love strucklove strucklove struck

| alinutza92r a răspuns:

Incearca sa aflii ce ii place,incearca sa-l impresionezi,sa-i atragi atentie prin naturaletea ta,timiditatea ta.
Nu spun ca vei reusi dar trebuie sa incerci ca dupa aia sa nu regreti, dar e o vorba "pe cine placi tu, de multe ori nu te place" sau ca intr-o relatie "unu iubeste mai mult decat celalalt". Bafta!