| JelLy_3370 a întrebat:

fundita:X DAca ati dori sa ma ajutati cu un sfat(fara mistouri va rogbig grin)Deci, e un tip super dragut, mai mic decat mine cu un an, si putin mai mic de inaltime, infine.trecand peste asta. Aproape toate fetele din scoala(nu numai d la mine din scoala) sunt moarte dupa el, cat si colegele mele.Eu il cunosc d mai mult timp decat colegele mele.Intr`o zi am iesit cu el afara si au venit cu noi si 2 colege.De atunci el imi zice ca unei din fetele alea(cu care am problema asta de cand o stiu) ii place de el, si ca s`ar pune cu ea dar e prea inalta.Si mie imi zicea ca ma place 80%, si ca ar vrea sa fie cu mine.Si imi arata ce vbeste cu ea si ma intreaba daca vreau sa o cheme afara si eu ii zic ca nu si el o cheama si imi spune sa ma oftic si.sunt putin"geloasa"laughingdaca pot zice asa daroh go on.Azi am vbit cu el si mi-a zis ca nu stie daca vrea sa fie cu mine si ca ma place 70% si ca p ea nu prea o place si ca poate ar vrea sa fie cu ea(Faza asta nu prea am inteleso, ori ma place dar nu vrea ori nu o place dar vrea ori.straight face). El e cam "pervers" si se cam da la toate fetele(are si dcelaughing). Am iesit odata cu el, cu frasu(mai mic) si cu prietena mea cea ma buna in oras si incepuse sa`mi puna mana p fund, sa ma ia in brate sa ma ciupeasca, sa`mi puna piedica(si alte tampeni de genu)chiar si mai mult... Vreau sa va dati si voi o parere poate chiar un sfat. ce ar trebui sa facthinkingbig grin:*

Răspuns Câştigător
| Simmsii a răspuns:

Pai. daca el a zis ca te place. si clar ca si tu il placi. cred ca vroia sa faca in asa fel incat sa te faca geloasa sa vada ca il placi. si mno daca e dragut baiatul poate cum zici tu e unu care se da la toate pentru ca are ocazia ca e dragut mno. n-am prea inteles situatialaughing. dar daca el nu o place pe aia cum se face ca vrea sa stea cu ea straight face. e clar ceva ciudat. care nu se leaga. si daca iti punea mana pe fund si te ciupea te stragea in brate. etc. poate a facut`o din gelozie sau ceva. ca nu poate face asa ceva numai ca i s-a pus pata. ca asa vrea. se poate sa ii fi spus cineva ceva despre tine ca sa il faca gelos sau sa il supere si a inceput sa faca aceste lucruri. ei bine discuta cu el si vezi care e problema de ce comporta asa. ei bine bafta si mult succes big grin!

5 răspunsuri:
| Jony123 a răspuns:

Sa ii zici ca si tu il placi 90% si veti fi impreuna, iar cu gelozia, abtine-te! Daca nu ai dovezi clare care sa iti arate ca te inseala ar fi bine sa taci...
Sper ca te-am ajutat! Funda? plzzzzz

| delisa a răspuns:

Poate el si-a dat seama ca tu il plaki si vrea sa te faca geloasa! Profita ca e frumos si e admirat de multe fete pentru a te oftica chiar si el ti-a spus-o! Si cred ca si lui ii plec de tine dar poate nu vrea sa se arate!

| Brigi_5231 a răspuns:

Daca ii pervers eu zic sa 'cauti' pe altu `.
chestiile astea cu gelozia is 'penale'.
parerea mea. blushing.

| ignore a răspuns:

Io cred ca te place tocmai pentru ca este genul mai pervers iti pune mana pe fund te ia in brate asa este felul lui de ati arata ca te place.Si el te place numai ca nu stie cum sa tio spuna ajutal si tuh putin mai iesi cu el pe afara, sau daca ai curaj spune-i tu ca iti place de el. noroc:X

| JelLy_3370 explică:

Iam aratat ca-mi place de el si l`am si intrebat.prin joc, daca ar vrea si prima oara a zis ca poate da iar a 2 ca nustie.thinking