anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU happy Am revenit cu o intrebare asemanatoare primei : deci... ultima menstruatie a fost pe 14 iunie pana pe 18 iar azi, 14 iunie mi-a venit menstruatia din nou si se va termina tot pe 18 avand in vedere ca ma tine 4, maxim 5 zile. Intrebarea mea este : cunoscand aceste date asta inseamna ca pe 31 va fi ovulatia iar perioada fertila va incepe de pe 26 pana pe 3 ( am inteles ca perioada fertila incepe cu 5 zile inaintea ovulatiei si se termina cu 2 zile dupa ) iar 18 - 25 si 3- 13 vor fi perioadele mai scazute de fertilitate?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Prima perioada cu fertilitate scazuta incepe in data de 18-19 si tine pana in 24-25 iulie.Perioada cu fertilitate mare incepe in 26-27 iulie si tine pana in data de 31 iulie ziua ovulatiei + 2 zile de siguranta deci pana in 3 august.Din 3 august si pana in 13 a doua perioada cu fertilitate scazuta. Acest calcul este valabil doar in cazul in care ultimele 6 cicluri menstruale au avut 30 de zile si abaterea in + sau - nu a fost mai mare de 1 zi.

| Lucia96r a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Deci...am calculat bine ^_^ Multumesc happy

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Lucia96r):

Exact.Calculul tau este corect.Sa nu uiti niciodata sa-ti consulti "schema" lunara privind perioada de fertilitate maxima.Mai ales daca vei ajunge in situatia de a face sex. Iti doresc numai bine, pa, pa.

2 răspunsuri: