| Duutsie a întrebat:

Hei TPU! Ieri am primit pe contul meu, la poza de profil like si un comentariu: "frumoasa:*" de la un baiat din liceu. Am vorbit putin si pe chat, iar seara mi-a cerut id-ul. Astazi avea la status "dnd" dar totusi a intrat sa ma intrebe ce mai fac. Nu a fost o discutie foarte interesanta, cu subiecte importante. Apoi a iesit si a mai intrat de cateva ori, insa nu mi-a spus nimic. Oare se asteapta sa-l salut si eu prima? Tot ieri mi-a postat si o melodie pe contul meu si cand vorbeam (aseara pe la 12) zicea ca el abia a ajuns acasa de 10 min, iar eu i-am spus ca am intrat in casa de 2 ore. Apoi a continuat: ma bucur >: esti fata cuminte tu :*. Ce sa inteleg? Oare am sanse? Eu sincer il plac foarte mult...

10 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Nu te aprinde prea tare pana nu vezi daca va potriviti...si vezi daca nu mai comenteaza si pe la alte fete la felwinking

| Tania a răspuns:

Da! Ai sansewinking

Răspuns utilizator avertizat
| crissyyo a răspuns:

Uuu Baftaaa:*!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bafta...happy

| Ekcstsy a răspuns:

Si daca avea DND la status chiar crezi ca avea treaba de nu mai putea si a lasat totul 10 minute pentru tine ca sa vorbiti? Plz... Toata lumea isi pune la status DND cand are chef. Nu trebuie sa aiba neaparat treaba. Nu fi disperata, asteapta sa faca el primul pas pentru ca tu stii ce vrei de vreme ce ai ajuns sa ne intrebi pe noi ce sa faci. Stai online si asteapta sa faca el primul pas iar cand il face sa nu fii evaziva in discutii ca apoi ii dai altceva de inteles. Succes.

| LostInBubble a răspuns:

Vorbeste cu el un subiect interesant sa vezi cum si ce gandeste.
Poate ai sanse. happy

Fi sincera si deschisa.

| AndreeaAndree a răspuns:

Buna din cate mi-ai zis si el te place.fa-i tu primul pas poate el este mai timid

| Finetti_Costi_1996 a răspuns:

Normal.nu vezi ca te place si el? evident!