| Anonimul699 a întrebat:

Hei TPU,ieri seara am vb cu o fata care mi-a zis ca vrea sa fie impreuna cu mine (fata a lasat un baiat pentru mine si cica "ma iubeste) si ca vrea sa vorbeasca cu mine,i-am scris nu a spus nimic de relatie,,m-a lasat in seen, acum am vorbit cu ea si a spus ca nu mai vrea, asta m-a ranit enorm.Foarte mult si ne-am certat a spus sa nu-i dau block, si mi-a dat ea...is foarte nervos si chiar nu mai stiu ce sa fac... Sfaturi? APP:Eu stau cam prost cu iubitele si de aia reactionez asa. PS:am 15 ani

Răspuns Câştigător
| DaNaX20 a răspuns:

S-a jucat cu tine.

| Anonimul699 explică (pentru DaNaX20):

De ce ar face asta? :/

| DiannaManole a răspuns (pentru DaNaX20):

La 15 ani? Ce sa faca, sa se joace cu el, oare stie?rolling on the floor E o copila, probabail a fost ceva de moment, hormonii adolescentei, nimic important. Drama la 15 ani, off, off.

5 răspunsuri:
| Vvistula a răspuns:

O fata rea, gandeste-te ca populatie planetei e de 7 mld de oameni, siguri gasesti tu pe cineva perfect pentru tine.

| WaterDrop a răspuns:

Ti-a lasat un baiat? Si ce ai facut cu el? Trebuia sa il returnezi daca ea si-a gasit alt iubit. Spune`i sa nu`si mai lase gunoaiele pe unde vrea ea.

| Anonimul699 explică (pentru WaterDrop):

Nu..ma refer ea a fost cu un baiat si i-a dat papucii pentru mine, si ea mi-a zis ca vrea sa vorbim ca vrea sa fie cu mine impreuna si mi-a zis ca nu mai vrea.