Tu singura ai luat o hotarare pe care, la momentul respectiv, ai considerat-o foarte buna.De ce te indoiesti acum de ea si de tine?
Viitorul iti va demonstra daca ai facut bine sau nu,toata viata noastra decurge influentata numai de hotararile pe care singuri le luam.
Stai linistita si ai incredere in tine, ai procedat foarte corect, esti inca micuta si propuneri de genul asta vei primi o multime, important e sa stii ce vrei!
Mult, mult noroc si minte iti doresc!
In sfarsit cineva pe TPU care spune ca este mica pentru o relatie.Ai procedat bine. Puteti fi amici, totusi.
Pai chestia e ca nu am mai avut prieten pana acum si mi-e frica sa nu o dau in bara, nu pot sa zic ca imi place sau imi displace baiatul, dar nu vreau sa ma indragostesc de el si apoi sa sufar.
Pai asa o sa capeti experienta. Daca vei suferi, nu este un capat de lume, aproape toti am suferit dupa prima dragoste.
Pai singurul motiv pentru care ar trebui sa ai prieten / prietena e ca sa nu te mai masturbezi, dar daca tipa nu e o nimfomana n-o sa mearga, dar in cazul fetelor merge in aproape orice caz. Deci daca te masturbezi foarte des nu ai procedat corect, dar daca nu te masturbezi prea des, ai procedat corect.
Ba nu, am intebat doar o data
Daca are 15 ani si tu 12. Eu zic ca nu ar fi o problema..Acum depinde de tine. Daca il placi sau nu... Daca e genul de baiat care isi bate joc..Eu zic sa-l ca ai procedat bine.Dar daca e baiat bun, nu pricep de ce l`ai refuzat.
Nu pot spune daca imi place sau nu de el...pt ca nu am prea petrecut mult timp cu el
Atunci ai facut bine ca ai refuzat
Buna,deci daca acel baiat este mai mare decat tine cu 2-3 ani ai procedat bine sau daca stii ca este un baiat cuminte sensibil ce se poarta frumos cu cei din jur ai putea sa ii acorzi o sansa daca este unu de varsta ta tu decizi insa la fel daca este un baiat ce-ti place si mai atent cu tine poti incerca. Nu te combina cu un baiat de dragu de a te combina doar daca simti ceva pentru acel baiat incearca sa-i acorzi o sansa. Funda?
Pai,nu pot zice ca e cuminte, dimpotriva nu imi place cu ce fel de "prieteni"umbla
Ai procedat bine, la varsta asta ar trebui sa inveti sa ajungi ceva bine, nu cum fac aceste "specimene" nici nu le pot zice asa, ca la 11 ani au avut deja 5-6 iubiti , repet sa-ti fie gandul la carte nu la gagicareala
Ai procedat foarte bine , o sa ai timp pentru iubiti Acuma concentreazate pe copilarie . Sper ca te-am ajutat.
Exact acelasi lucru am patit si eu..si tot 12 ani aveam! Si eu l-am refuzat tot din acelasi motiv.Acum am vreo 13, nu a trecut prea mult timp de atunci, nu am mai avut prieten pana acum.Mi-ar placea sa incerc dar...si mie mi-e cam frica sa nu o dau in bara asa ca te inteleg!
Ai facut foarte bine....asteapta sa faci tu 18 ani ca sa nu faca el 15 de puscarie
Buna, Andreea.
Dupa parerea mea, ai refuzat cu un motiv. trebuie sa gasesti acel motiv acum. Cred ca nu te-ai simtit pregatita pentru o relatie, dar, daca te simti pregatita, poti avea primul prieten la orice varsta.
Cel mai bine este sa astepti pana esti pregatita si esti sigura ca vrei sa faci pasul asta. multe fete cred ca daca au prieten sunt mai interesante - gresit. Cand ai un prieten, trebuie sa tii la el si sa fii sigura ca il vrei in viata ta; trebuie sa fie cineva de incredere, care te apreciaza si care te cunoaste asa cum esti tu de fapt.
Nu pot sa-ti spun daca ai procedat bine sau rau - singura care poate spune asta, esti tu. Daca te simti pregatita, spune-i ca te-ai gandit mai bine si ai vrea sa-i accepti propuna, daca nu, lasa - ca o sa mai fie si alti baieti.
Ai grija sa te deschizi prea mult in fata cuiva pe care nu-l cunosti si, cand te indragostesti, nu uita sa-ti asculti inima, pentru ca e singura care te poate indruma.
Daca mai ai nevoie de sfaturi, da-mi un mesaj pe privat.
Sper ca ti-am fost de ajutor
Te pup :*
OMG ai 12 ani copile, nu te ambala asa, ai timp destul de acum inainte, o viata intreaga, nu te lasa prostita, ai putina initiativa!
linarkfts întreabă: