anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi este foarte dor de fostul prieten,ne-am despartit in aprilie,si inca nu l-am uitat,o perioada il uitasem dar mi-au revenit sentimentele pentru el,nu pot sa ma impac cu gandul ca suntem decat prieteni.El este la liceu,numai este in scoala cu mine,si stiu ca nu are prietena,dar ne vedem zi de zi,si stam si pe afara impreuna,vorbim pe mess,ne batem cu zapada,zambim unu altuia,etc! Ce sa fac? Sfaturi? Ms, FUNDA!

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Încă mai ești îndrăgostită de el, trebuie să îți faci "curățenie" în sentimente!
Pa, pa.

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Nu te mai chinui.Lasa-l in pace, uita-l. Daca va intalniti sa va intalniti cu alti prieteni ca sa nu va zboare mintea la altceva, dar rar, si nu va bateti cu zapada zilnic.Sigur o sa-ti gasesti tu alt prieten.Mai ales pentru ca esti tanara,dar si pentru ca baietii de aceiasi varsta sunt mult mai imatur decat tine, eu zic sa nu pui suflet in "relatii". Bucurate de momentele petrecute cu ei, dar nu pune suflet, pentru ca multi o sa te dezamageasca, si nu are rost sa-ti faci sange rau degeaba.
Sper ca te-am ajutat.
Ceaowinking:*

| alexclaudiu2003 a răspuns:

Spune-i intre 4 ochi ce simti pentru el, ar aprecia foarte mult

| christianlaroka a răspuns:

Spune-i acest lucru. Poate si el simte la fel dar ii este rusine sa ti-o spuna!

| FlorinutaaA95 a răspuns:

Zii ca il iubesti! Chiar daca iti e rusine. Poate veti fi iar impreuna! Funda?

| Copilu? a răspuns:

Parerea mea este caa daca tu crezi ca mai aveti sanse sa fiti impreuna, poti sa il intrebi lucrul acesta... Poate cine stie? Mai aveti sanse. Stiu ca pare prostesc. Dar nu se stie cand se poate intampla asta happy Sper ca te-am ajutat.

| vSoko a răspuns:

Spune-i si lui asta, ca ai inca sentimente pentru el. Cine stie poate si el inca are sentimente pentru tine.