anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU:*! Imi iubesc enorm prietenul dar are multe vicii si sta mult mai mult cu baietii decat cu mine oh go on uneori am impresia ca pentru el nici nu exist...stiu ca ma iubeste dar as vrea sa il fac sa fie altfel cu mine si in primul rand sa il ajut sa se lase de bautura si etnobotanice.va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| DulceCandy95 a răspuns:

Buna Alexa, poti incerca sa ii raspunzi cu aceeasi moneda, de ex cum m-i s-a intamplat mie, nu ii dadeam prea multa atentie prietenului meu, dar cand am vazut ca s-a cam departat de mine, simteam un gol in suflet si atunci am sesizat ca atunci cand ai un lucru nu il pretuiesti doar atunci cand nu il mai ai il vrei inapoi" la asta ma refer.winking...Bafta, sper sa rezolvati problemele:*, a si cu etnobot. si alcoolul aceeasi treaba, trebuie sa existe foarte multa comunicare:*, a si sa vb deschis, sa ii spui ce te deranjeaza, si cum puteti rezolva asta, ca doar e inspre binele luihappy:*Good luck!:*Fundita?

4 răspunsuri:
| Borgir a răspuns:

Eu cred ca daca te-ar iubi suficient nu ar fi o problema sa se lase de ce zici tu! Forteaza nota dar cu o abordare prietenoasa spune-i ca o sa il parasesti daca mai continua asa si atunci macar iti vei da seama daca se merita sau nu sa continui. daca te iubeste si vrea sa fie cu tine rezultatele cu siguranta vor aparea.

| anaid a răspuns:

Alexandra,am trecut prin ce treci tu acum cu mai multi tipi si nu merita! Chiar nu mai ai ce sa scoti din persoanele gen.sunt doar ei bautura si drogurile.nu il intereseaza de tine si de sentimentele tale.tu esti doar tipa cu care se lauda in stanga si in dreapta.Iar daca intretii si relatii sexuale cu el poti sa fii sigura ca stiu toti prietenii si cunoscutii lui cat de buna esti tu la pathappy
Relatia voastra nu are nici un viitor constructiv.nu o sa faci decat sa iti distrugi viata! Renunta la iubirea asta in care singura care face eforturi sa mearga esti tu! O sa gasesti un baiat care sa te merite si sa te iubeasca pentru ceea ce esti!:*

| Cypronge a răspuns:

Buna Alexandra.
Vreau sa iti spun ca imi pare rau pentru situatia in care te afli acum, si din pacate esti intr-o situatie cu care se confrunta tot mai multe femei intr-o relatie.
Jocurile de noroc, etnobotanicele, alcolul au efect asupra unei persoane similar ca cel a unui drog, persoana in cauza capata o dependenta care il face sa nu se mai gandeasca la consecintele faptelor lui si igora persoanele apropiate.
Vreau sa iti spun acum ca cel mai bun lucru pentru tine ar fi sa renunti la aceasta relatie, gandeste-te la binele si fericirea ta, esti tanara si ai dreptul la o viata fericita alaturi de cineva care sa te iubeasca si sa te inteleaga.
Nu fa enorma greseala pe care o fac multe femei cand se implica intr-o relatie, sa crezi ca poti schimba o persoana permanent.
Orice scimbare care va aparea va fi doar temporara si intr-un timp scurt va reveni la vechile obiceiuri.
Renunta acum si nu te implica mai mult.
Decizia e a ta.

| Betty18 a răspuns:

Aaa genul bad boy! Sincer parerea mea este ca vei suferi mult langa un astfel de baiat! daca nu reusesti sa-l faci sa iti acorde mai mult timp sau macar sa renunte la anumite vicii mai bine il lasi! oricum e prea greu sa schimbi un asfel de baiat!

de acord cu Anaid! Stie ea ce stie!