Sincer, eu nu vad aici o relatie de nici un fel, pentru ca online sunt doar amicitii si atat.
faptul ca el isi petrece noptile cu prietenii, este nromal sa se planga ca-i obosit, daca ar sta acasa si s-ar culca macar la 11 noaptea, tot s-ar reface, dar se invarte intr-un cerc vicios, acuzand ca-i stresat si obosit cand el singur isi provoaca si stresul si oboseala.
Perosnal, nu vad nici un viitor cu acest personaj online!
S-a plictisit de tine. Poți să te desparți de el sau poți să continui să-l lingi în fund, tu alegi.
Ah, sau poți să crezi că nu e nimic și că te iubește enorm.
Continua asa inca o vreme, nu il stresa si nu-i aduce reprosuri pentru ca s-ar putea sa fie mai rau. Din faptul ca ti-a trimis totusi mesaj ca a ajuns acasa si ca te iubeste eu am inteles ca si el te iubeste sau cel putin tine la tine, daca nu o facea spunea ca a fost prea obosit etc. Cum spuneam mai rezista asa o vreme si daca situatia se inrautateste vorbeste cu el dar nu sub forma de cearta.
Buna....am avut si eu o prietena cu care acum sunt impreuna....la inceput vorbeam tot la fel de mult, toata ziua...de dimineata pana seara, dar dupa 3 luni incepusem sa vb mult mai rar,nici acum cand suntem impreuna nu mai vb atat de des, deoarece la inceput totul pare frumos, esti la inceputul sentimentelor, se creaza acea stare de dragoste si de atractie, dar cu timpul totul devine mai plictisor, stii cum e...prea mult strica....cat despre gelozia ta, totul este normal zic eu....si nu vad o exagerare in aceasta privinta.....acum,nu stiu ce sa zic...fiecare om are nevoie de libertate, nu trebuie nici sa fi foarte insistenta, dar nici sa astepti totul de la el... daca vezi ca nu-ti scrie, scrie-i tu...nu te gandi ca esti in plus, poate asta asteapta, sa vada cat de mult interes ii acorzi! Incearca sa-l recastigi in totalitate..si parerea mea este ca ar trebui sa va vedeti cat mai des, sa vorbiti face to face!
Aparent nu e nicio problema nu cred ca are pe altcineva sau poate vrea sa-ti testeze loialitatedaca esti cu el pna la capat mai rezisat max 1 luna si va fi ca inainte