| RatuscaCeaUrata a întrebat:

Hei TPU, imi place de o fata. Adica, ieri imi tot zicea "iubitule" etc, nu ma lasa in pace. Dar din pacate, azi mi-a zis un baiat ca face caterinca, bun...O alta fata zicea tot asa caterinca, dar azi am auzit-o eu cand i-a spus unei fete ca vrea sa fie cu mine.

Nu m-am gandit eu prea mult, nu o bagam in seama cand ma chema sau alte chestii. Se ruga de mine sa vin sa-mi explice, si a zis ca nu ma lasa sa plec pana nu zic ca "Nu face caterina" Si chiar m-ar deranja asta. Sa-mi placa de o fata si ea sa faca misto,

Am vorbit cu ea la telefon, m-am dat drept prietenul meu, am intrebat-o. Tu iti bati joc de el?

Ea a zis nu

dupa mai mult conversatii, am inrtebat-o iar

iti bati joc de el, sau chiar il iubesti?

Ea mi-a spus doar : Dar ce te intereseaza pe tine, stie el deja...

Sincer nu stiu ce sa cred

Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa i faci jocul.raspunde i cu Ceea moneda. Vorbeste i9la fel. Fa pe interesatul, apoi pe neinteresatul. Zoe fii barbata! Daca are sentimente pentru tine iti vei da seama dupa tresarire ei, privirea, cum isi schimba comoortamentul fata de tine. Cand o vezi mergi la ea, ia o de gat/mijloc si spune-i pe un ton ironic: ce faci iubire?! Stai putin lrin preajma apoi pleaca fara sa i arunci o privire in urma sau sa spui ceva. Trateaz o asa ceva timp, las o sa fiarba. "Buna iubire, ce faci iubire/pisi, ma mai iubesti?!" Chestii de genul acesta. Daca este serioasa o sa aflii tu oricum intre timp. Succes.

2 răspunsuri:
| olivikkka a răspuns:

Cred ca daca facea caterinca nu spunea prieteni ei ca vrea sa fie cu tine, oricum fii cu ochii in patru citeva zile si vezi comportamentul ei, bafta

| h3r a răspuns:

Nici noi nu știm, așa că nu mai posta de N ori.