| Andrei129649 a întrebat:

Hei TPU.Imi place de o fata dar situatie este foarte complicata si nu stiu ce sa fac...Acum un an am fost impreuna cu ea si ne-am simtit bine dar la un moment dat ne-am certat si a zis ca are nevoie de mai mult timp sa se gandeasca, dar acum ne intelegem mai bine si ar da cateva semne ca m-ar place si ea dar nu stiu ce sa zic...Adica imi acorda atentie, suntem prieteni, rade cam la orice zic si rade te toate prostiile pe care le fac, ma tachineaza non stop dar uneori e atat de indiferenta si inchisa in ea incat parca nici nu m-ar fi cunoscut vreodata.
Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| HumanAlpha90 a răspuns:

Da, probabil te-a bagat in FriendZone. Cel mai simplu, din punctul meu de vedere e sa o intrebui sincer, daca mai are sentimente pentru tine? asta daca tu mai vrei o relatie cu ea. Cel mai bine e sa actionezi, pentru a nu cadea in penibil la un momentdat, sa fiti intr-un moment mai tandrui si apoi ea sa iti zica: ''Ce faci? scuze, eu te vad doar ca un prieten! ''

2 răspunsuri:
| Alexandru0007 a răspuns:

Poate nu te vede decat ca pe un prieten si atat, daca nu face pasi inspre tine deloc.

| Betty12345678 a răspuns:

Cauta-ti alta!