| tslex a întrebat:

Hei TPU.
imi place de o fata de la scoala.am auzit ca si ea ma place insa nu ne cunoastem prea bine. mai vorbim cateodata in pauze dar nu foarte mult. As vrea sa am mai mult tupeu ca sa vorbesc cu ea, insa nu sunt sigur ca ma place la fel de mult ca mine. Sa va spun o intamplare: vinerea asta eu am iesit la 6 de la scoala(ea iese la 7)si in curtea scolii era ea cu cateva prietene..am plecat uitandu-ma la ea si ea la mine.am plecat fara sa ii zic nimic(mare greseala).iar dupa ce am iesit din curtea scolii la vreo 10 sec. vine si sare ea in spatele meu(a zis ca se duce la patiserie dar pana atunci avusese destul timp)insa atat.m-a intrebat ce fac, a intrebat daca are un corn de ciocolata si a plecat.

Credeti ca ma place? credeti ca ea chiar a vrut sa mearga la patiserie sau a fost decat un pretext ca sa mai vb cu mine?(:repet:pana in momentul ala a stat numai in curtea scolii si a venit dupa mine la 10 sec dupa ce am plecat zicand ca se duce la patiserie. ea se mai uita dupa mine in curtea scolii cand e cu prietenele.m-a chemat sa vin la ora ei de sport...chestii din astea...

astept opinia fetelor si sa imi dati ceva sfaturi daca sa o chem pe undeva sau sa ii cer id de mess...chiar nu stiu ce sa fac...

Răspuns Câştigător
| Duutsie a răspuns:

Buna! Din cate povestesti, exista mari sanse sa te placa. Daca a venit dupa tine intr-un final, inseamna ca initial a fost timida si pana la urma si-a luat inima in dinti si a venit. Ceea ce ar trebui sa faci si tu. Fata iti cam da semne, n-ar fi rau sa stai de vorba mai mult cu ea, poate aflii ceva. Desigur, cel mai indicat ar fi sa o intrebi si daca te place (chiar daca nu o intrebi direct). Sa nu-ti fie teama de refuzuri. O sa fie bine pana la urma! Bafta! kiss

1 răspuns:
| MicutsaRu a răspuns:

Buna! Parerea mea este ca te place fiind ca cum ai spus si tu a asteptat 10 sec si apoi a venit la tine! happy