Ei bine, si mie imi placea intr-un timp de un baiat din alta clasa, dar m-am indragostit de altcineva cand am stat un pic sa-l observ si am fost dezamagita de felul de persoana care e. Nici el nu ma cunoastea si nici acum nu ma stie. Eu sunt tot 9A iar el este tot in a 9-a, dar nu in aceeasi clasa cu mine. Eu zic sa incerci sa-l cunosti prima data prin ajutorul prietenilor, pune si tu cateva intrebari despre el sa vezi daca te vei putea intelege cu el si vezi daca e single, asta e foarte important. Dupa aceea cerei unui prieten comun sa te introduca lui, veti sta un pic de vorba fata in fata dupa care sunt sigura ca veti continua pe retele de socializare. Bafta
Poti sa mergi in fata lui pe hol si sa scapi ce ai in mana, din greseala (poti sa ai niste foi).Si el trebuie sa te ajute sa le ridici.Si de aici ii zambesti, il intrebi cine e...
"buna, nu am ajuti sa-mi bag pixu in penar?" wow... chestii banale, dupa aia faci pe indiferenta, te mai plimbi prin fata lui cu niste haine mai provocatoare si gata.
Poti incerca sa te imprietenesti cu colegi de-ai lui, si astfel sa petreci mai mult timp in pauze pe langa clasa lui. poate sa si iesiti.
Buna! Nu e nimic rau ca iti place fizic. Sufletul conteaza dar primul lucru care il vedem la un om inainte sa il cunoastem in interior este fizicul. Asa ca nu e ceva grav ca te simti atrasa de el. Pai, in primul rand, incearca sa te apropii lui prin prieteni comuni, sau cauta/l pe facebook, da/i likeuri sau scrie/i si fate cat mai placuta. Eu una sunt mai infipta la inceput cu un baiat, adica sunt genul de om care este in centrul atentiei, si am avut de pierdut, pentru ca alte fete sareau mai mult in evidenta prin timiditatea lor. Acum depinde ce gen de baiat e el, dar asta vei descoperi tu pe parcurs. Sper ca te/am putut ajuta. Multa bafta iti doresc!
Sincer pe mine ma atrage o fata care nu incearca sa fie mereu in centrul atentiei sa fie simpla. Poti incerca sa discuti cu el pe facebook si sa vezi ce parere are despre tine. Sper ca am fost de folos