Daca se uita asa insistent ori ii place ceva la corpul tau ori poate a prins sentimente pentru tine Si 3 ani nu sunt o diferenta foarte mare, mai ales ca sunteti mari ( cls a 8-a plus ). De preferat e sa ii spui ce simti sau sa pui un prieten de-al lui cu care te ai bine pentru a afla daca el simte ceva pentru tine si ca sa nu te faci de ras
Pai depinde de care s-a "holbat" primul la celalalt, unul dintre voi i-a atras atentia celuilalt si da, e posibil sa te placa, sau sa il speri. Dar probabil te place.
Fluturasii adolescentei... cand cele mai mari dorinte vreti sa vi se implineasca si credeti ca vi se cuvin, dar sunteti mult prea mandrii si mai ales fricosi pentru a putea vorbi unul cu celalalt. ce sa-i faci tineretea. asta se intampla cu voi
Cred ca te place, intra si tu in vorba cu el sau aboredeaza-l pe mess si vezi cum decurge situatia! succes!
Varsta nu are importanta, eu am 29 ani, si am relatii cu fete de 14-17 ani, si e foarte ok
Poate nici nu te cunoaste si se holbeaza la tine ca te holbezi tu la el
Incearca macar sa te bagi in seama cu el sa faci cunostinta apoii deventiti prieteni in cele din urma daca va potriviti iubiti.
Eu zic sa vorbesti cu el! dar nu-ti fa prea mari sperante sa nu suferi pe urma! de unde esti?
Cel mai probabil este faptul ca ii esti simpatica) Faci parte din acea categorie de fete ( la fizic ma refer) pe care le place el, si carora le atrage atentia!
KatiMe27 întreabă: