Draga mea, dar de ce ai nevoie de unul fițos, care are toate fetele la picioare? Din descrierea ta, nu pare un tip stralucit, sau nu avem noi aceleasi gusturi. N-o lua in nume de rau, dar sigur nu vrei sa fii cu el ca sa ai cu ce te lauda?
Bravo tie daca intr-adevar ai simtul umorului si nu iti plac lucrurile siropoase. Nu ti se pare ca meriti mai mult?
Si daca a avut reactia asta față de acea fata... poti pati la fel, sa stii, sensibil si modest baiat. Pe naiba.
Vrei sa te imprietenesti cu el? Daca se ia de tine, intra in jocul lui (atentie, fara sa il injuri sau ironizezi, poti apela la autoironie daca vrei) apoi fa o gluma sa va amuzati amandoi (daca si merge e foarte bine), apoi spune ceva de genul "hai ma, tu nu vezi din ce motiv ne certam? " si roaga-l sa o dati pe pace. Dupa aceea incepeti o conversatie prieteneasca, sa speram ca va aprecia initiativa ta. Sau daca uneori il vezi suparat, mergi la el si intreaba-l ce se intampla, ca el nu are fața asta de obicei si ca poate il ajuti cu o vorba buna, ceva. Daca accepta, bine, incearca sa il consolezi cum stii tu (trebuie sa stii, fii originala, nu spune "mda,imi pare rau, bla bla bla") insa daca nu, nu insista, cum a vrut el tu doar ai intrebat.
Bafta, poate reusesti.
Păi draga mea, se vede că mai mult de 13-14 ani nu ai, pentru că astea sunt chestii de copii. Nu prea te bagă in seamă pentru că probabil esti ca restul fetelor care adoră noua modă de băieti,, Gemenii, siamezii lui Justin Bieber,,. Dacă el a făcut de râs o fată care si-a arătat sentimentele si are asa zisele fite, păi nu cred că are foarte multă intelepciune. Fii diferită, arată-i cand nu esti de acord cu ce face, expune-ti si sustine-ti propriile păreri, si poate tocmai acest lucru te va diferentia de restul fetelor. In viată, trebuie să faci totul diferit. Află ce ii place si documentează-te astfel, veti avea ceva in comun, contrazice-te cu el, fă-l să incerce să se intereseze de tine. Si dacă nu tine, si nu esti destul de bună pentru el, gandeste-te că ESTI si că. el pur si simplu nu merită o fată asa bună si,, fără fite,, ca tine. Baftă
'''a injurat'o si a facut'o de ras''''
Ma, e badaran, dar arata ca Justin Bieber si ii iertam tot.
Rezulta ca n-ai mai mult de 14 ani.
Deci, ignore him!
Dece il vrei. chiar crezi ca te merita? genul tipic de baieti fitosi sunt peste tot! exact cum a zis i`mperfect(a)! genu badaran, numai bine iti alegi u bruneti cu ochi caprui ce iti trebuie fenomenele de bieberi un baiat fitos si tampit sau unul sensibil si dragut alege?! Parerea mea ar fi sa lasi pe 'bieber" in pace si sa iti cauti altul mai normal cu bine! V*** sau L** ))))))))))) funda?
LittleTweety_6502 întreabă:
Anonima17191 întreabă: