Ok, in primul rand trebuie sa iei in calcul si faptul ca baiatul mai are o viata personala. Poate nu esti singura fata cu care vorbeste, poate au aparut alte probleme in viata lui, iar el trece printr-o perioada mai dificila. Exista mii si mii de motive pentru ceea ce ai spus tu.
Oricum, sfatul meu este urmatorul:
Calmeaza-te, nu te agita degeaba. Daca tot nu isi va schimba atitudinea si va continua sa fie asa sau mai rece de atat, atunci poti sa-l lasi in pace si sa-ti vezi de viata ta pentru ca NU pierzi nimic. Pana la urma... de ce ai vrea sa-ti pierzi timpul cu cineva care nu te apreciaza?
Be smart and have fun.
Bla,bla povesti avea masina, banii, lanturi ceva? daca da e ok, eu stiu ce a crezut da ce eu sunt neuronul lui sa stiu tu stii
Cred ca nu te place Altfel iti spunea pana acum. (daca e mai timid inseamna ca ma insel si fa tu primul pas) Tu il cunosti mai bine ar trebui sa stii cum sa procedezi .
OFFFF! *** of... De ce toate intrebati asta. Daca arati bine, esti cu tupeu si iti place dragostea orice baiat te-ar place. Doar invita-l undeva si gata, totul va veni de la sine.