| RebecaTheNinjaGirl a întrebat:

Imi place de un baiat si stiu ca si el ma place! Dar pentru ca nici unul din noi nu a avut vreo relatie (deci este prima) nu stiu cum e si cum sa accept sa fim impreuna fara sa rada ceilalti de noi.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Presupun ca nu sunteti nici clowni si nici hilari, deci nimeni de fapt nu ar avea vreun motiv sa rada nici colegii vostri si nici altii, in momentul in care v-ar vedea pe voi doi ca sunteti sau va plimbati impreuna. Daca totusi ar fi unii care s-o faca deoarece sunt inca prea infantili in gandire in mod normal astfel de specimene nu trebuie bagate in seama deoarece de fapt merita sa fie ignorate. Daca te crezi/te simti ca tu esti mai indrazneata, mai tupeista, prinde momentul in care sa-i poti spune pur si simplu in mod direct ca ai dori/ti-ar face placere sa iesi la plimbare dar nu de una singura si ai dori sa fii insotita de cineva pentru a nu te plictisesti. Si deoarece pe el il consideri unul dintre prieteniii/colegii tai de incredere ii propui/il intrebi daca nu ar dori sa iesiti in 2 sa va dati/plimbati cu bicicletele sau rolele, sau daca nu are asa ceva atunci pur si simplu la plimbare, asa aiurea pe strada sau pe aleile unui parc. Nimic complicat. Doar un minim de curaj. Succes

4 răspunsuri:
| Lawliet14 a răspuns:

Asta conteaza? Sa fiti voi fericiti sau sa fie lumea dintr-un motiv pueril, adica razand?

| Aasdfghj a răspuns:

Dar de ce sa rada de voi? Care e problema? Nu toate relatiile au un inceput? Doar nu ne nastem si avem impresia ca am fost in 5 relatii si nu suntem incepatorilaughing Lasa-i sa rada. Daca rad de asa ceva sunt prea idioti iar idiotii nu merita bagati in seama. :p

| akiki a răspuns:

Asa am fost si eu cu prietenul meu. Nu aveam experienta deloc, dar am invatat sa ne iubim si sa nu ne intereseze de cei din jur. Dupa 4 ani inca suntem impreuna. Bafta!

| Violleta2022 a răspuns:

Lasa baiatul sa faca primul pas, ca sa nu rada nimeni de voi!