| Izabella97777 a întrebat:

imi place de un baiat, vb mereu cu el pe mess si nu stiu cum sa-i cer nr de telefon. as vrea sa-l fac sa-mi ceara el numarul sau sa gasesc o modalitate prin care sa mi-l dea el, fara a-l intreba,, imi dai nr tau de tel?"pls help me! fundita pentru cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| Lucky9441 a răspuns:

Hey Izz. Eu de obicei big grin Fac pe tipa nepasatoare gen. '' Da si mie numarul tau smug '' Sau pe cea glumeata '' Dai si mie nr taupuppy dog eyes Sa-ti aud glasul angelic rolling on the floor blushing '' Ia incerca laughing una trebuie ` sa mearga. NU-TI FIE RUSINE! Fi tare smug. Si ai sa reusesti. Ma anunti daca a mers;* Pupici.

2 răspunsuri:
| Lucky9441 a răspuns:

Hey Izz. Eu de obicei big grin Fac pe tipa nepasatoare gen. '' Da si mie numarul` tau smug '' Sau pe cea glumeata '' Dai si mie nr taupuppy dog eyes Sa-ti aud glasul angelic rolling on the floor blushing '' Ia incerca laughing una trebuie ` sa mearga. NU-TI FIE RUSINE! Fi tare smug. Si ai sa reusesti. Ma anunti daca a mers;* Pupici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O metoda ar fi sa ii zici sa iti trimita 20 de sms.uri in vodafone.in cazul in care el e pe voda.ca o sa primesti un mesaj de genu`,, prietenul tau cu nr...'' si asa obtii nr lui, iar daca te intreaba pentru ce.ii zici ca ti.a expirat optiunea si trebuie sa vorbesti neaparat cu un prieten/prietena. Sper ca te.am ajutat.Pwp:*