Este o buna ocazie sa iti dai seama daca te place sau nu. Dupa cum relatezi este evident ca DA.O persoana care face anumite lucruri si gesturi pe care inainte nu le facea si asta doar sa fie in preajma ta, e clar, vrea sa se apropie de tine.Nu conteaza prea mult ca el este in alt grup de colegi, important este ca sunt semnalmente ca te place si asta conteaza cel mai mult.Incearca sa iti schimbi putin aranjamentul la par si cu siguranta il vei surprinde si vei fi in centrul atentiei. Incearca sa porti ca si imbracaminte ceva mai special care sa iti puna in valoare atuurile fizice.Succes!
Nu sunt de acord cu Ema. poate ca ar trebui sa astepti 127481375 de ani pana ia el initiativa .Eu zic ca te place, se vede ca te place daca vorbiti, sa aseaza mai mereu langa tine.La bal o sa va distrati si o sa prinzi curaj, ai sa vezi, atunci ar fi momentul perfect sa vorbiti. Mult succes :* si distractie placuta la bal!
Lasa-l pe el sa ia initiativa. Daca ai observat ca ii place de tine,fa-te frumoasa,fii amabila, zambitoare, si nu va rezista sa nu te invite la dans.Succes.
Pai te place si la bal... daca este... poti sa discuti cu el
sa il intrebi mai multe amanunte...iti zice da or nu
ai grija si ce amanunte il intrebi poate te vei descurca ai grija sa nu te insele daca veti fi impreuna.il poti intreba ce ii place etc.si daca iti iese FUNDA (cand intri pe TPU(Toti pentru Unu)
Uite intra in vorbele lui dac poti si tine-o tot asa poate merge sau fate sa te observe.scze nu prea ma pricep la relatii de genu asta.
Am avut si eu o relatie cu un coleg de clasa,s-a inceput totul de la o simpla prietenie,dupa asta eseam pe afara impreuna, pina la urma am inceput sa ne intalnim,dar am inteles ca nu-mi mai place de el,si am hotarit sa ne despartim,lui in continuare ii placea de mine,dorea sa fim iar impreuna eu nu acceptam vreeam sa fim doar prieteni,si dupa incercarile lui il evitam mai mult,pina acum nu prea vorbim doar ne salutam,dupa un anumit timp a inceput sa se intilneasca cu o colega de clasa,dar in secret dupa ce am aflat eram socata, m-am simtit nu in apele mele numi era placut_)Tam spus si eu istorioara mea,, eu cred ca nu e bine sa te intilnesti cu cineva din clasa...Dar daca totusi te hotarasti ca da, atrage atentia la bal la alt baiat si vezi cum reactioneaza daca te place sigur va veni la tine si iti va spune de sentimentele lui.