| HpAnonim a întrebat:

Hei TPU
Îmi place de un prieten al fostului meu iubit.Ce as putea face? Vi se pare aiurea? Nu stiu daca si el ma place, adica nu stiu nici daca stie cine sunt...Ce sa fac?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
3 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

Ce conteaza cine este si ce conteaza cum ni se pare noua? Fa ce vrei intotdeauna fara sa iti pese de parerile altora,nu iti faci viata dupa placul lor. Si mie mi-a placut de prietenul cel mai bun al fostului meu, nu este nimic ilegal. Incearca sa te bagi mai mult in seama cu el, cauta-l pe facebook, da-i un like, rezolva cumva. succes

| WaterDrop a răspuns:

Cu siguranta stie cine esti daca este un prieten vechi al fostului tau iubit. Fa ce`ti spune inima, desi culmea, s`ar putea ca el sa te refuze din cauza relatiei de prietenie pe care o are cu fostul tau si sa nu aiba un motiv destul de intemeiat sa o puna in pericol.Depinde ce fel de persoana e el si cat de mult te va placea.Tu totusi, da`i bataie, incearca.Aiurea este doar daca o gandesti tu asa, insa sa stii ca exista o multime de "daca" in situatia aceasta si s`ar putea sa nu iasa nimic bun.Asa ca fii pregatita sa accepti esecul inca de la inceput.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Pune.te in situatia lui, imagineaza.ti ca te place fostul iubit al celei mai bune prietene ale tale.Ai accepta aceasta relatie? Acest exercitiu te va ajuta sa intelegi mai bine.Este foarte probabil, daca este un tanar cu caracter, sa te refuze, chiar daca in realitate te place.