| Hq_Gabryel_1997 a întrebat:

Imi place foarte mult de o fata si am facut o mare gresala! Am fost impreuna cu ea si a spus sa tinem relatia in secret! Si eu i-am spus unei fete in care am incredere ca suntem impreuna! Si Fata asta "in care aveam incredere" a spus la toata lumea! :\ si a aflat si Fata de care imi placea! si s-a suparat pe mine si acum vreau sa o recuceresc! Cum? I-am spus ca o iubesc din tot Sufletul, dar ea nu ma crede! Cum fac sa o recuceresc
Dau Funda! Mersi pentru Raspuns

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbeste cu ea! Spune-i ca ai fost prea fericit de faptul ca ati format un cuplu si ai simtit nevoia sa impartasesti aceasta fericire cu o persoana pe care ai considerat-o prietena! Cere-ti scuze, iar daca va fi in continuare deranjata de gestul pe care l-ai facut, inseamna ca a avut un motiv intemeiat cand ti-a cerut sa nu spui nimanui si poate, nu merita sa mai incerci ceva cu ea.

Deocamdata, mai trage nitel de ea, iar daca nu o lasa mai moale, las-o balta, oricat de greu ti-ar fi. Chestiutele astea cu '' nu spune nimanui, sa fie secretul nostru ca formam un cuplu'' sunt foarte suspecte. Ai grijuca!

3 răspunsuri:
| jamal000 a răspuns:

Increderea se castiga greu si dupa cum bine ai observat se pierde intr-o clipa..insa cu calm, rabdare si beneinteles interactiune cu ea in continuare e posibil sa iti dea o a doua sansa!

| BogdaNe14ani a răspuns:

Proasta aia in care aveai increde este o... Cand esti in relatie trebuie sa te doara undeva de ce spune altcineva de ex : Ce urat sunt aia 2, nu merg deloc impreuna... Timp ce voi 2 stiti ca va iubiti este bine.

| Hq_Gabryel_1997 explică (pentru BogdaNe14ani):

Mda... Si era si varamea... Oameni Nesimtiti sad
Multumesc pentru Raspuns