Pai nu cred ca s-ar vedea bine. tu sa fii inalta si el mai pitic, iar atunci cand va sarutati...sa stai foarte aplecata sau mai stiu eu cum. Asteapa sa vina baiatul potrivit..si ca statura si la comportament.
Statura clar nu este o problema atata timp cat nu va deranjeaza.Pai trebuie sa fi atent la cum se comporta in jurul tau, in mare parte o sa-ti dai seama deoarece daca te place va incerca sa-ti arate de fiecare data cand te vede. Cel mai mare semn ca te place este ca vrea mereu sa fie in preajma ta si nu-si poate lua ochii de pe tine.
Daca asa la lasat natura el ce vina are daca la nascut parinti lui logic?
conteaza pentru cine intereseaza inaltimea, eu nu vad vreo problema,
discuta cu el
Provoacal! Anbracate sexy si risti sa se bage an pat cu tine o fi el mic de staturaantelegi...Lasa sora fal sa te bage anseama
Buna.Pai nu conteaza varsta, statura si alte chestii mai putin importante.Il tragi putin de limba sa vezi daca te place.
Te ajut eu pai si mie mi-a placut de un baiat mai mic de statura stiam sigur ca ii place de alta fata la care nu avea speranta si ma tot apropiam ca prieteni il mai deranjam in pauze si intr-o zi a aflat ca fata de care ii plcea era cu alt baiat am profitat si am vb cu el sa-l consolez si apoi m-a intrebat stiu ca la inceput nu ma place asa ca mine si dupa o vreme i-a placut de mine stiu asta deoarece mi-a zis dupa ce ne-am despartit ca dupa ceva vreme m-a placut... eu zic sa te apropi de el sa vada ce draguta si minunata esti nu? sper sa-ti fi fost de ajutor, daca crezi ca ti-am fost de folos da-mi si mie funda