| FataTimida a întrebat:

In generala ma placea un baiat mai mare cu un an decat mine ( si eu il placeam dar eram si sunt timida, asa ca nu i-am spus ) se comporta extrem de frumos cu mine ma pupa pe gat, ma lua in brate cand vedea ca mi-e rece si tot timpul isi dadea seama ca vreau sa il pup ( dar nu aveam curajul ) asa ca imi spunea : merit sa ma pupi pe obraz? Niciodata nu a intrecut masura. (Asta se intampla cand el era pe a 8-a si eu pe a 7-a ) iar cand am luat vacanta mi-a propus intr-un mod foarte frumos sa fiu impreuna cu el dar eu fiind cea mai nesimtita si asa persoana l-am refuzat fara sa am vreun motiv. Acum suntem la licee diferite si nu mai vorbim, doar ne salutam. el este clasa a 12 si eu a 11-a. Intrebarea mea este : as putea sa il "recuceresc" cumva? Consider ca m-am schimbat si am curajul sa imi expun sentimentele dar nu stiu daca el mai simte ceva, voi ce credeti? Dau funda, multumesc.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

De ce ne adresezi noua intrebarea ta : "Consider ca m-am schimbat si am curajul sa imi expun sentimentele dar nu stiu daca el mai simte ceva, voi ce credeti? ". Pe el trebuie sa-l intrebi, lui trebuie sa-i adresezi intrebarea.Voi ati fost colegi, v-ati cunoscut si va stiti de atatia ani. Nu se va intampla absolut nimic defaimator sau degradant daca in urma intrebari adresate direct te-ar refuza. Chiar daca au trecut atatia ani consider ca sentimentele fata de tine i-au ramas intacte in suflet, i-ai ramas in minte la fel ca si in momentul in care te dorea, asa ca poti sa-l intrebi deoarece se pare ca esti convinsa ca nu are prietena/iubita.S-ar putea ca amanand din nou, mai tarziu sa regreti ezitarile tale.Curaj si succes.

7 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Nu avem de unde sa stim. Ar trebui sa ne spui cum se poarta acum, daca se uita dupa tine, daca te priveste in ochi, daca iti zambeste...
In general daca o persoana a avut sentimente pentru tine si acele sentimente au disparut, indiferent de ce, este foarte greu, aproape imposibil sa recuceresti acea persoana.
Cred ca sansa ta cea mai buna ar fi sa il inviti la o plimbare intr-un parc mai linistit si sa ii spui cu sinceritate ce simti pentru el si ce doresti. Cel mai rau lucru care ti se poate intampla este sa te refuze, dar o va face intr-un mod politicos.

| raMLesS a răspuns:

Cât de prost să fii să-l refuzi dacă-l placi?
Depăşeşte-ţi teama şi pur şi simplu zi da, oricât de timidă emoţionată. etc, ai fii zi da şi te vei simţi mai liberă să zicem. vei simţi că pluteşti laughing

| FataTimida explică:

Nu, nu se mai uita dupa mine dar ma mai intreaba din cand in cand ce faci sau cum mai is. atunci ai dreptate, slabe sanse sa il recuceresc

| FataTimida explică:

Heei din nou! Am reusit si ne-am sarutat ^^ ne-am intalnit la o petrecere si nu am fost nevoita sa fac eu primul pas, v-am spus asa doar laughing sunt fericita

| helphelphelp a răspuns:

Vorbeste cu el, dar nu la telefon, când va intalniti si cere-i scuze si spune-i ce simteai si ce simti si ca nu ai fost normala

| robertandrei0001 a răspuns:

Îți recomand sa încerci sa vorbești cu el, dar nu la telefon sau prin mesaje, ii dai un mesaj sau telefon și ii spui ca ai vrea sa ieșiți sa va plimbați și sa vorbiți câte ceva. Când va întâlniți nu sării direct la subiect, plimbați-vă vorbiti, radeti și pe urma vă opriți pe o banca sau la o terasa unde sa ii spui clar ce ai pe suflet și ce simți pentru el. Sper sa te ajute sfatul meu. Bafta multa! Sa ne spui ce ai facuthappy fundahappy

| Anais19 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa incerci sa iei legatura din nou cu el, sa vezi cum vorbeste, cum se comporta, iar mai apoi sa vezi daca are rost sa incerci o apropiere de el.