Sunteti tineri sunteti la varsta cearsafurilor aveti nevoie de diversitate relatia s-a incheiat amandoi veti strabate alte cearsafuri. pe viitor invata sa NU te mai bagi in intimitatea partenerului, NU ai dreptul sa ceri socoteala cu cine vorbeste el pe net nu iti convine pleci, nu te tine nimeni legata de el
"sunteti la varsta cearsafurilor" )
verginico, pai de cate ori ai repetat aceeasi chestie, ti s-a cam stricat banda.
Omul se schimba, dar naravul ba!
Asa spune un proverb romanesc si sa fiu a naibii daca nu-i adevarat!
Baiatul ala te-a mintit si o va face intotdeauna, chiar daca si-a cerut scuze, chiar daca te-a convins sa nu-i adevarat, a facut-o inca odata. Un asemenea om nu se va schimba niciodata, nici de dragul tau, nici de mila ta.
Un sfat: cauta-ti un baiat care sa fie cinstit si sa te iubeasca doar pe tine, ca asta deja are bube in cap si ochii dupa alte fete!
A procedat ca un porc de caine. Nu cred ca merita iertarea ta. Parerea mea.
Eu te sfătuiesc să o rupi cu el, cineva care te iubeşte cu adevărat nu ar face aşa ceva. Nici măcar în glumă!
Înțeleg că fetele, mai ales adolescentele pun foarte mult sentiment intr-o relație, dar nu mai are rost să te împaci după ce și-a bătut joc de tine. Încerca să fii mai rece si sa nu mai pui atât de mult suflet pe viitor.
Mersi de raspuns! Totusi, as mai avea o intrebare..cand spui ca si-a batut joc de mine te referi strict la incidentul cu fata respectiva, adica mesajele dintre ei doi. Pentru ca am cautat pe internet si m-am convins ca pot fi falsificate conversatiile, chiar foarte usor...si sunt 99% sigura din tot ce mi-a spus el ca nu a vorbit cu ea.
Cu mare plăcere. Sunt destul de sigur că mesajele sunt adevărate. Mai ales că și-a dat arama pe fata. Înțeleg că mai speri la o împăcare, dar dacă mă asculți și treci peste, o să îmi mulțumești.
Bună, eu nu cred că merită iertarea ta. Doar te manipulează frumos, ba te vreau, ba nu te vreau. Ție îți place aşa? Mie nu mi-ar plăcea deloc!