| KasFreedreams a întrebat:

In seara asta, cand veneam de la scoala, mergeam impreuna cu 4 colegi. Unul diintre ei estie mai timid si plinut si si de la un timp se poarta mai atent cu mine. =] Si cum ziceam, azi cand veneam spre casa, cand sa ne despartit, el o lua cu baietii iar eu ma pregateam sa intru in scara blocului imi zice: "Am sa fiu rapid. Te plac =D ", asta dupa ce, in clasa, in una din pauze m-a invitat la film. El e simpatic dar il cunosc de 7 ani si nu l-as vedea cu o fata de mana. Ce sa fac? fundita

3 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Sa fii sincera si cu el si cu tine,oricat de mult doare.
Spune-i frumos ca niciodata nu l-ai vazut mai mult decat un prieten,un amic.
In felul asta nu vei avea o relatie bazata pe lasitatea de a-i spune adevarul si pe mila.
El se va simti ranit,indiferent in ce fel iti vei exprima refuzul,dar e mult mai bine acum, cat e inca la inceput, decat sa-l hranesti cu sperante false si sa ajunga sa te iubeasca.Se va consola.
Gandeste-te.
Mult noroc!

| Comandocip a răspuns:

Pai depinde. daca totusi se poarta ca un gentleman, te respecta, are grija de tine, eu zic sa ii dai totusi o sansa.sa vezi cum e ca totusi sunt putini cei care mai prezinta aceste calitati.(poate el e unu dinte ei)

| Comandocip a răspuns:

Daca colegul tau se poarta onorabil cu tine, te respecta, are grija de tin.se comporta ca un gentleman eu zic sa ii dai o sansa(vezi cum e)
ca totusi putini usnt cei care mai prezinta acele calitati si decat sa dai peste un taran.