| VreauPupici a întrebat:

In seara asta, cand veneam de la scoala, mergeam impreuna cu 4 colegi. Unul diintre ei estie mai timid si plinut si si de la un timp se poarta mai atent cu mine. =] Si cum ziceam, azi cand veneam spre casa, cand sa ne despartit, el o lua cu baietii iar eu ma pregateam sa intru in scara blocului imi zice: "Am sa fiu rapid. Te plac =D ", asta dupa ce, in clasa, in una din pauze m-a invitat la film. El e simpatic dar il cunosc de 7 ani si nu l-as vedea cu o fata de mana. Ce sa fac? fundita

Răspuns Câştigător
| cristyblondu a răspuns:

Daca nu il placi nici macar un pic fizic nu are rost. nu poti sta cu o persoana doar pentru sufletul sau trebuie sa-ti placa un pic si fizichappy. daca il placi fizic macar un pic petrece mai mult timp cu el si daca consideri ca merita o sansa acordaio happy

5 răspunsuri:
| TitiDrLove a răspuns:

Da-i o sansaaa da-i o sansaa laughing vorbeste cu el, tu stii ce simti...

| iloveunicorns a răspuns:

Pai, incearcă să vezi cu me să fi cu el, şi dacă nu merge, o lăsaţi baltă big grin!

| ppr a răspuns:

Poti incerca sa stai mai mult cu el si vei vedea ce se intampla. Daca nu-ti place ii spui, chiar daca doare adevarul si normal il vei rani.

| VreauPupici explică (pentru ppr):

M-am gandit si eu la asta, dar nu vreau sa il ransec pentru ca e mai timid. Si cred ca i-a luat foarte mult timp sa se hotarasca sa-mi spuna. =D

| TuDor30 a răspuns:

Pai daca de la un timp scurt sa zicem...hmmmmm stiu si eu o saptamana sau cv se comporta asa cu tine parerea mea este ca a fost prea repede sa iti spuna...desi daca e un baiat de treaba trebuie sa lasi partea exterioara si sa o privesti pe cea din inautru pentru ca cine stie poate sunteti facuti unul pentru altul.