| ghnfhjfkbn1356 a întrebat:

in ultima vreme iubitul meu vorbeste cam urat cu mine nu prea imi mai acorda atenti si nu prea ne mai intalnim si de fiecare data cand aduc acest subiect in dicutie imi zice ca ma iubeste crezand ca daca imi spune asta imi trece si cateodata imi zice ca sunt nebuna si ca mi se pare... nu stiu ce ar trebui sa fac sa aflu adevarul...

Răspuns Câştigător
| BeAmazing a răspuns:

Probabil ca nu stie ce vrea... eu in locul tau, i-as spune asa: "Daca astazi nu iti faci timp sa ne intalnim, de maine suntem doar amici happy " [probabil ca i-as scrie intr-un sms sau daca l-as suna si i-as pune asta as mai adauga dupa poezia de mai sus si : "daca vin ne vedem la ora 16 in parc, trebuie sa inchid" si inchizi direct telefonul, iar daca te sun te faci ca nu l-ai auzit sau ca ti l-a luat maicata. Daca el vine sa va vedeti atunci ii pasa de tine, daca nu, atunci nu ii pasa happy; daca baga ceva scuze. si spune ca nu a putut sa vina eu i-as da papuci!

3 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Prea multa libertate cereti voi femeilor daca barbatii v-ar face la fel nu v-ar conveni deloc. Cel mai simplu ai o discutie cu el si gata fara scuze fara ascunzisuri si asa mai departe, va iubiti sunteti sinceri unul cu celalalt si punct. Odata ce il lucrezi pe la spate cu o chestie sa fii sigura ca nu o sa mai aibe incredere in tine toata viata

| Saveryo a răspuns:

Deci spune-i ca nu va mai puteti vedea 6 zile minim. Inventeaza orice si nu da semne ca esti suparata.
Daca dupa a 3'a zi nu te cauta a 4'a si nu e disperat sa te vada omul acela nu te iubeste.
Si crede-ma ca daca nu te cauta nu te iubeste! Sper ca ti'am fost de ajutor daca ai nevoie in continuare te pot ajuta si in privat

| s_5783 a răspuns:

Saveryo poate avea dreptate dar daca e o persoana foarte orgolioasa... nu va iesi nimic bine de aici! daca iubitul tau este asa, fi o singura data asa, si daca iti va reprosa spune-i " acum vezi cum ma simt " doar simtind ce simti tu va realiza ca gresesti daca se supara si nu-ti mai vorbeste atunci nu e bine deloc!