Probabil ca nu stie ce vrea... eu in locul tau, i-as spune asa: "Daca astazi nu iti faci timp sa ne intalnim, de maine suntem doar amici " [probabil ca i-as scrie intr-un sms sau daca l-as suna si i-as pune asta as mai adauga dupa poezia de mai sus si : "daca vin ne vedem la ora 16 in parc, trebuie sa inchid" si inchizi direct telefonul, iar daca te sun te faci ca nu l-ai auzit sau ca ti l-a luat maicata. Daca el vine sa va vedeti atunci ii pasa de tine, daca nu, atunci nu ii pasa ; daca baga ceva scuze. si spune ca nu a putut sa vina eu i-as da papuci!
Prea multa libertate cereti voi femeilor daca barbatii v-ar face la fel nu v-ar conveni deloc. Cel mai simplu ai o discutie cu el si gata fara scuze fara ascunzisuri si asa mai departe, va iubiti sunteti sinceri unul cu celalalt si punct. Odata ce il lucrezi pe la spate cu o chestie sa fii sigura ca nu o sa mai aibe incredere in tine toata viata
Deci spune-i ca nu va mai puteti vedea 6 zile minim. Inventeaza orice si nu da semne ca esti suparata.
Daca dupa a 3'a zi nu te cauta a 4'a si nu e disperat sa te vada omul acela nu te iubeste.
Si crede-ma ca daca nu te cauta nu te iubeste! Sper ca ti'am fost de ajutor daca ai nevoie in continuare te pot ajuta si in privat
Saveryo poate avea dreptate dar daca e o persoana foarte orgolioasa... nu va iesi nimic bine de aici! daca iubitul tau este asa, fi o singura data asa, si daca iti va reprosa spune-i " acum vezi cum ma simt " doar simtind ce simti tu va realiza ca gresesti daca se supara si nu-ti mai vorbeste atunci nu e bine deloc!