Daca ai sangerari care n-au o explicatie atunci trebuie sa mergi la ginecolog
am intrebat-o si eu pe farmacista ce-i cu sangerarile neexplicate si mi-a zis s merg urgent l ginecolog ca poate fi orice cauza - rana, infectie
E cam ciudat ca dupa 2 zile, tot mai ai sangerari. In general, nu sangerezi decat doua picaturi, cand se rupe himenul. Ar fi bine sa mergi la un ginecolog; s-ar putea sa te fi fortat si sa-ti fi provocat leziuni. Probabil si prietenul e lipsit de experienta si nu prea stie ce si cum...
Cred ca ai gresti ca ai facut Dragoste asa de repede dupa ce ti-a trecut Ciclu doarece esti foarte sensibila in zona respectiva. Sfatu meu e sa mergi la medic pentru ca ai toate motivele sa crezi ca ti-a provocat o ruptura interna la nivelu Vaginului sau o rana fara sa vrea.Motivele sunt multe oate nu te-ai Lubrifiat indeajuns de mult ca sa ai o Penetrare usoara si asta duce la astfel de rani. Poti sa te gandesti ca e posibil sa nu ti se fi rupt Himenul si sa fie doar plesnit iar in momentu in care faci miscari care solicita acea zona sa ai sangerare. Daca nu se opreste in cateva zile mergi la medic sa nu faci vreo Infectie.Trebuie sa stii ca Oricum dupa primul contact sexual e recomandat sa te prezinti la medicul Ginecolog pentru control.
Buna.
E normal. Ai avut un himen mai gros, de aceea iti curge sange mai mult. Si o sa-ti mai curga si la urmatoarele contacte sexuale, e posibil cam pana la al 7-lea sau al 8-lea
Doamna doctor, fata spune ca i-a curs foarte mult sange. Stiai ca exista probabilitatea de a dobandi o anemie ( acum depinde cat inseamna si la dansa "mult sange")
Fetita draga, numai spun ca sunt intr-0o oarecare masura dezamagit, dar grabeste-te la un control atat la 1 medic ginecolog cat si la cel de familie.