| CherryGirl67 a întrebat:

Hei TPUhappy Inainte cu ceva timp mai mereu vorbeam cu amicul meu despre sex si orice. Mereu spunea glume cum ca sa merg pe la el, sa facem si noi ceva si din asteabig grin
Faza e ca de cand mi-a zis asa mai pe direct (ca sa zic asa) ca vrea sa faca sex cu mine de ceva timp nu a mai deschis subiectul "sex". Adica nu mai zice glume de genu` sa merg la el sau asa ceva.
Ce credeti ca l-a determinat sa faca asta?straight face
funda + votlove struck

mersilove struck

Răspuns Câştigător
| Thesamegirl a răspuns:

Parerea mea este ca s`a simtit oarecum aiurea. De moment ce tu nu ai mai adus in discutie acest subiect, si nici nu ai fost pe la el, nu a mai insistat pentru a nu te jicni. Poate si-a pus si el intrebarea la un moment dat "daca se tot plictiseste de apropourile mele si o pierd? i`a sa incetez eu si daca va fi...va veni totul de la sine"
Lasa sa vina totul de la sine, este mult mai frumos. Cunosc multe persoane care si-au planificat "seara" sa zic asa, si nu a fost dupa asteptarile sale. Este mult mai frumos cand acea scanteie iese la iveala big grin

>:d

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Papusa,eu sunt sincer.Asa m-a facut mama.Eu iti zic o chestie...ai face-o cu un tip cu care nici macar nu stai? Care e amicul tau? Adica...nu e cam penibil pentru tine?(ca pentru el in niciun caz)

| CoquineNoire a răspuns:

Probabil si'a dat seama ca vrea doar sa fiti amici si nu vrea sa strice aceasta relatie facand sex cu tine

| darrio2007 a răspuns:

Daca ai facut sex cu el inseamna ca nu i-ai placut.

| CherryGirl67 explică:

A da, am uitat sa precizezbig grin
Nu ma mai intrebati cati ani am, pentru ca sunt destul de mare pentru sexwinking

| qwert_6126 a răspuns:

Exista doua variante.
1.Ori si*a dat seama ca ar fi mai bine sa fiti amici... si nu vrea sa faca sex cu tine
2. Poate tu l*ai respins si nu a mai vrut sa deschida acest subiect de teama sa nu il ignori complet. baietii se simt prost daca nu le accepti avansurile.

| zxcv1234 a răspuns:

Pai baietilor nu le place sa stea de cand se nasc pana la batranete fara sex.Dar daca nu mai face asa ceva e ca s-a bagat intr-o belea sau crede ca a exagerat un pic si vrea sa mai scada un pic rangul de sex. Funda

| 2hard4u a răspuns:

Mai zii asa roagal tu sa faceti sex si o sa vrea.pun pariulaughing