| Teresssa a întrebat:

Intrebare asta e mai mult pentru baieti, dar eh. Voi ce preferati? O fata cuminte, timida, care nu vrea sa aiba iubit si care nu a avut, sau o fata mai rebela care a avut iubiti si e mai "experimentata"?
Dau fundita love struck

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebare ciudata. de ce as vrea una din cele 2? prima nu. de ce? cine ar vrea o fata care nu te vrea si a 2 depinde. daca are 18 si ani si a avut deja "cativa iubiti" e clar ca trece din floare in floare si nu e una cu care poti avea o relatie stabila.

| cristimihailov a răspuns:

Eu m-as gandi sa aleg cea care imi place.
Bine-inteles, daca directia este de distractie sau experimentare, cea mai experimentata are mai multe sanse sa te faca si pe tine mai experimentat.

| RAY a răspuns:

Pai din moment ce prima nu vrea iubit nu ramane decat optiunea doi indiferent de ceea ce ar presupune ea,desi de fapt nu poti alege dintre cele doua decat pe a doua care presupun ca vrea iubit, eu unu as alege una rebela, nebuna, amuzanta, exprimentata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe care o prefer in ce conditii? Sa-mi faca copii, sa-mi gateasca, in pat sau doar sa se aseze langa mine in autobuz? Poate optiunea mea nu e aceeasi in toate cazurile si tu poate nu esti destul de inteligent/a incat sa poti adresa o simpla intrebare.

| ksuper31 a răspuns:

Prima varianta sau intre.

| AndreeaAndreutza48 a răspuns:

Eu nu cred ca conteaza daca e cuminte sau rebela, cred ca conteaza sa te iubeasca si sa te accepte asa cum esti cu bune si cu rele

| Andreiu68 a răspuns:

Depinde de caracterul fiecareia, dar as alege din ce ai spuns timida

| KamaSutra a răspuns:

De ce nu ar vrea să aibă? imediat ce va simți ce frumoasă e iubirea, va vrea happy

| RIze1KDE1LuNA a răspuns:

O zapacita inteligenta!