| AlexAlx2626 a întrebat:

Hei TPU... iubita mea e suparata tot timpul. Cand o intreb imi spune ca eu asa o vad mereu. ca mereu o intreb ce are. ca o acuz mereu. dar nu mi se pare. ea chiar e suparata. Intrebarea e. De ce face asa? Daca intru mai mult in discutie, incepe sa faca ca toti dracii si ma scoate din sarite. si ne certam. ce sa fac sa nu mai fie asa.?

13 răspunsuri:
| ShamelessQboy a răspuns:

Ai grijă ca nu cumva sa fi devenit cicalitor!

| AlexAlx2626 explică (pentru ShamelessQboy):

Nu prea cred. am avut discutii pe tema asta. si cu mama ei. si a spus ca are zile mai proaste uneori. si ca asa e caracterul ei.

| petitconseil a răspuns:

Trebuie sa ai o discutie sincera si serioasa cu ea. Spune-i pur si simplu ca te-ai saturat sa o vezi tot asa suparata,botoasa si nervoasa si ca tu nu esti obligat sa suporti figurile si nervii nimanui. Daca tu consideri ca te porti frumos cu ea,si ca nu esti tu motivul pentru care ea e suparata mereu, spune-i ca o sa o lasi in pace pentru todeauna, ca te-ai saturat sa inghiti toate figurile ei, si poate asa isi va reveni la normal si va incerca sa-si schimbe comportamentul fata de tine, nu are rost sa pierzi timpul incercand sa ghicesti ce are ea de e mereu asa botoasa si cu figuri.Succes!

| AlexAlx2626 explică (pentru petitconseil):

Incerc mereu sa am o discutie cu ea. dar ridica tonul si imi spune ca eu o vad mereu suparata etc... si ma enervez si eu. si atunci apare cearta.

| AlexandraAG a răspuns:

Ii trebuie mai multa atentie. S-o alinti, s-o cocolasesti. Toata ziua numai cu ochii si mana pe ea sa stai laughing

| AlexAlx2626 explică (pentru AlexandraAG):

Trebuie sa vina in tara peste 20 de zile! Momentan suntem la 1400 km. si ne vedem odata la 4 luni. dar am ajuns la concluzia ca ii e greu si ei la distanta. si de aia face si asa. in ultima vreme nu prea i-am dat nici eu atentie. o intrebam ce are. nu imi raspundea sincer. si nu intram mai mult in subiect. pentru ca iar se ajungea la cearta. straight face

| AlexandraAG a răspuns (pentru AlexAlx2626):

Trebuie sa-i arati ca-ti pasa. Sa fi dulce cu ea

| RalucaAnastasia a răspuns:

Încearcă sa ii faci surprize! Pregătește ceva romantic și surprinde-o! Atunci încearcă sa ii spui cât e de importantă ea pentru tine și ca nu vrei sa o pierzi niciodată! Atunci o sa vezi ca se vor schimba lucrurile! Sau poate așa e felul ei de a fi! Mai serioasă!

| anonim_4396 a răspuns (pentru RalucaAnastasia):

Tu nu stii cum sa "combati" monotonia din propria ta relatie dar esti buna de dat sfaturi la altii? Haios nu am ce zice. Cat despre " Atunci încearcă sa ii spui cât e de importantă ea pentru tine și ca nu vrei sa o pierzi niciodată!" desigur ca asta numai o fata o putea spune. Orice baiat/barbat destul de prost sa spuna cuvintele astea, isi pierde iubita in secunda nr 2. Cand ea vede ca este centrul universului lui, deja are tot ce vrea.De ce sa isi mai bata capul? Cauta ceva nou.

| BAD17 a răspuns (pentru RalucaAnastasia):

Nu inseamna ca e serioasa, inseamna ca e proasta crede-ma am intalnit cazurii de genul, poate vrea sa se desparta de tine si nu stie cum si de asta face crizee de genul

| AlexAlx2626 explică (pentru RalucaAnastasia):

E plecata din tara. de cateva luni. vorbim doar la web. trebuie sa isi termine scoala!

| AlexAlx2626 explică (pentru BAD17):

Nu vrea sa renunte la mine. la noi. ea ma iubeste. dar face mai mereu asa.

| BAD17 a răspuns (pentru AlexAlx2626):

Mie nu mi-se pare ca te iubeste facand asa de fiecare data, dar stii cum e fiecare cu oarerea lui.Am fost in aceias situatie de asta iti spun