| Antho_Anthonia_1998 a întrebat:

Hei TPU... iubitul mereu m-a rugat ca pentru ai face dimineata mai frumoasa sa ii dau poze in lenjerie intima, el ce ar trebui sa imi ofere mie? multumesc anticipat. ofer funda

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In primul rand trebuie sa-ti ofere foarte multa incredere si un caracter demn.

9 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Baiatul vrea sex, ori faci sex ori chem politia

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sa ti faca masaj.

| RAY a răspuns:

Daca e iubi tau care e problema eu nu o inteleg, la fel ca doar e iubi tau

| mihai69 a răspuns:

Cam 500 € pe fiecare poză. Banii jos, înainte, desigur.

| R0R0 a răspuns:

Pozele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa vezi ce frumoasa o sa ti-o faca si tie intr-o dimineata daca brusc va despartiti si se decide sa posteze pe undeva pozele alea. rolling on the floor

| Anonimastilata a răspuns:

Eu zic sa nu faci asta,nu esti fraiera laughing
Daca ţine la tine si te respecta te va aprecia mai mut cu hainele pe tine, si pe langa asta, eu, daca cineva mi-ar propune asa ceva,i-as intoarce un dos de palma,doar asa sa il trezesc la realitate laughing
Spune-i ca nu merge asa cu fetele, mai ales cu tine, si ca, daca el nu accepta asta, spune-i ca sunt atatia baieti in lume care te-ar aparecia pentru cine esti si cum estiwinking
Si ce ar trebui sa iti ofere? Respect, incredere, prietenie (gen sa fiti ca doi bff), trandafiri...pff stiu eu? Sa iti arate ca ţine la tine, si asta neconditionat si fara a primi ceva in schimbwinking

| AnaTurea a răspuns:

In primul rand trebuie sa va credeti unul in celalat, eu ti as recomanda sa nu o faci ca poate te va tace de ras mai tarziu daca te vei certa cu el