Of, draga de tine!
Daca te-ar iubi, cu siguranta nu ar reactiona in halul asta. Ar proceda ca tine! Ar incerca sa rezolve situatia si sa va fie bine. Dar, dupa cum bine observi, el prefera sa va indepartati, sa va distantiati, ignorandu-te!
E clar ca... nu mai e interesat!
Si, oricat de mult l-ai iubi si ti-ar dori ca totul sa revina la normal, cel mai bine e sa procedezi ca el. Nu e bine sa te exteriorizezi in fata lui, sa vada ca ai face orice ca sa inceteze sa se mai comporte asa! Stii de ce? Pentru ca baietii profita de naivitatea fetelor.
Ignora-l si tu! In fond, el a inceput cu asta. E foarte posibil, dupa parerea mea, sa fi gasit pe altcineva si sincer, nu merita sa-ti bati capul.
Controleaza-te, nu mai plange! Doar iti faci rau si daca tu nu ai grija de tine, atunci cine sa aiba?
Uita-te la filme, descarca-te si ramai calma. Incearca sa nu te mai gandesti, facand ceva ce-ti place.
Daca la un moment dat te cauta, fii rece. Discuta serios cu el si afla ce l-a determinat sa se comporte astfel.
O sa fie bine! Dar, te rog nu mai plange. N-are rost sa-ti mananci sanatatea din cauza unui baiat care probabil nu te merita!
Ai grijuca de tine!
Hey Steffy!
Inteleg ceea ce simti. Cel mai bine e sa ii propui sa va intalniti.
Poate are pe altcineva si nu vrea sa iti spuna, si asteapta sa va indepartati incat sa nu il mai cauti! (asta mi s-a intamplat mie, si mi-am dat seama ca dupa o luna dupa ce nu i-am mai scris nimic, avea o alta relatie).
Sau poate are nevoie de o pauza sa isi mai linisteasca gandurile.
Baietii sunt complicati.
Nu il mai cauta o vreme, sa vezi daca te cauta el. Daca te cauta, poate chiar a fost ocupat sau nu stiu... Dar daca nu te mai cauta. atunci este o problema.
Ar trebui sa intrebi un prieten de-al lui care stii ca nu ii va spune. Am trecut si eu prin situatii de genul, si chiar mai rele. Stiu ce simti.
Dar timpul va decide, iti garantez.
Te pup, bafta!
HappynewCenusa întreabă: