Buna
La 18 ani am avut primul meu prieten, si relatia a durat 1 an si 8 luni
Eram în clasa aVI-a, a ținut două luni, ținea mai mult dacă nu puneam eu punct, a fost o joacă de copii, nici măcar nu ne-am sărutat.Acum sunt în clasa a VIII-a și el încă mă iubește, a suferit mult după mine, știu sigur dar, asta e, nu mă merită!
Eu am avut primul iubit la 14 ani, si am avut o relatie frumoasa, tinand cont ca el e baiatul popular, si eu nu eram fata populara, iar el imi lua apararea mereu. Relatia noastra a durat aproape un an.
La 12-13 ani.
El era mai mare cu 2 ani decat mine
A durat doar 1 luna si ceva... Asta e. Toti facem greseli.
La gradinita, si a durat cativa ani [bineinteles, nu a fost o relatie serioasa, dar au fost UNII dintre cei mai nebuni ani din viata mea ]
Ce ma amuza raspunsul tau! Copii puneti mana si invatati ca asta nu e relatie la 11 ani!
Pe tine cine rasa ma*i tea bagat in seama?
Inca un copil care nu a primit educatia necesara si nu are cei 7 ani de acasa.Tu stii ca eu poate am mai mult decat dublul varstei tale? Cand o sa ajungi ca mine atunci poti sa vorbesti.Vad ca nici macar nu stii sa scrii corect gramatical! Mergi la scoala si lasa aiurelile astea ca nu-si au rostul.Eu nu ma atac pentru ce spuneti unii dintre voi pentru ca nu-mi prind mintea cu niste copii! Succes la scoala.
Pai daca am raspuns la o simpla intrebare si tu te iei de mine degeaba...ce vr sa fac? Asa ca..eu n-am comm la raspunsurile tale stupide
Buna!
De curiozitate (sper sa nu fiu indiscret), tie nu ti se par dragute incercarile copiilor (sub 14 ani) de a parea adulti? (intr-o anumita limita, a nu se intelege ca sunt pentru exagerari, preucm: sexul; ma refer strict la "relatii" inocente, cu cei de aceeasi varsta)
Cu totii o facem, cu toii vrem sa fim adulti cat mai repede, desi regretam mai tarziu. Copilaria presupune si incercari, jocuri, nu numai scoala.
E foarte bine, daca te axezi pe scoala intens, dar poti pierde copilaria (asta in cazul in care copilul urmeaza sfatul "adultilor" care recomanda doar scoala, nu si distractia, prin "adulti" nu ma refer la parinti).
Nu,nu sunt deloc dragute deoarece in viata fara CARTE nu faci NIMIC! Asta e pierd cativa ani invatand dar apoi o sa realizeze ca le-a prins foarte bine. Poti sa te distrezi daca inveti dar prin distractie nu intelegi si a avea o iubita care la o varsta cat de cat mic (12-13-14 ani) nu prea stii ce e aia.
Parintii cum ai specificat si tu pe acolo sunt de mai multe feluri:cei foarte exigenti care pun copiii numai la invatat, cei care ii lasa sa faca ce vor si asa se pierd etc!
Am zis eu ceva de renuntatul la carte, am zis doar ca ai nevoie si de distractie. (asta referitor la idee ca fara CARTE nu faci NIMIC)
"Poti sa te distrezi daca inveti dar prin distractie nu intelegi si a avea o iubita care la o varsta cat de cat mic (12-13-14 ani) nu prea stii ce e aia."-eu nu am inclus dragostea "copilareasca" in distracite, pur si simplu am zis ca toti o facem (toti ne indragostim pe la 10-13 ani, aproape toti) si ca e dragalas (oarecum) cum incercam sa parem adulti (desi mai tarziu poate regretam).
" Copilaria presupune si incercari, jocuri, nu numai scoala."-asta nu avea legatura cu ceea ce am zis mai sus, adica cu ideea de dragoste copilareasca, asta avea legatura cu faptul ca tu "amintesti" mereu de scoala.
Stiu ca e importanta si mai stiu ca dupa ce cresti ai o viziune mai matura asupra copilariei-adolescentei, insa majoritatea cam uita ca si ei au fost copii si cu totii trebuie sa ne bucuram de aceea (sau aceasta) perioada, fara a neglija educatia.
Parintii au o mare legatura cu modul de dezvoltare al copilului. Daca parintii sunt prea exigenti si isi tin copilul din scurt fii sigura ca in momentulin care acel copil va avea o portita, o va folosi pentru a scapa.
Daca parintii sunt prea "lejeri" (sa nu zic dezinteresati) de soarta copilului, tot nu e bine, copii au nevoie de indrumare.
Ideea, e ca nici exigenta prea mare si nici libertatea prea mare nu ajuta. Copiii au nevoie de echilibru intre cele doua.
Echilibrul e cheia in viata!
Nu pot sa zic ca eram iubiti, dar la camin (am facut 1 an si dupa am facut 2 de gradinita parca) cred... cand bagam mana in pantaloni la fete la ora de culcare , Doamne ce vremuri