Esti o fericita lasa grijile astea e foarte bine ca ai sanii mari inseamna ca esti si dezvoltata (corpolenta) Depinde de organism la intrebarea 1
Organismul isi urmeaza cursul firesc al cresterii nu trebuie sa-ti mai pui intrebari pe aceasta tema uita-te la alte fete.la varsta ta NU au nevoie de sutien fiindca nu au ce face cu el
Te contrazic, daca are sanii mari, evident ca ARE nevoie de sutien. O data pentru ca e nasol sa umbli pe strada fara sutien si o data pentru ca sanii au nevoie de sustinere, mai ales cei mari, ca sa nu se lase.
Evident nu mai inteles am zis alte fete nu au nevoie de sutien ca nu au ce face cu el findca nu au sani citeste mai bine ce am zis
Aaa. Ai dreptate, scuze.
Daca ai sanii mari si un corp atletic, esti norocoasa. Daca in schimb ai sanii mari si esti mai plinuta, apuca-te de exercitii sa fac un corp atletic
Nu! sani nu se opresc din crescut la 14 ani. nu stiu exact ce anume influenteaza cresterea sanilor, insa eu consider ca esti norocoasa ca ai sani mai mari. verisoara mea este a 12 si este cam plata...are sani minusculi. nici eu nu pot sa zic ca am sani mari. multe fete ne-am dori sa avem un bust frumos insa tu nu iti doresti
Hei! Ar trebui sa fi mandra de marimea sanilor tai, sa te bucuri ca nu trebuie sa apelezi la operatii, tratamente scumpe si altele.Nu stiu sigur la ce varsta se opresc din crestere(depinde la fiecare de organism). Am inteles ca pana la 17-18 ani cresc, dar ti-am spus:depinde de organism. Stiu ca sunt unele cazuri, unde s-au oprit din crestere pe la 14-15 ani. Stai linistita, ca doar n-o sa-ti creasca pana la genunchi.In plus, sanii frumosi si maricei sunt apreciati.Ai grija de tine!
desteny12 întreabă: