Doar datorita faptului ca ai acei doi copii ar fi indicat sa va oferiti unul altuia posibilitatea de a avea/a incerca o noua sansa in viata. Este unica posibilitate existenta in acest moment, cu speranta ca intr-adevar s-a schimbat in bine. Cu speranta de a fi bine iti/va doresc multa fericire.
Multumesc mult pentru raspuns. dar din pacate, au fost vorbe goale. M-am intors la el si degeaba... tocmai ce am postat o noua intrebare. legat de acelasi subiect.
Si eu am avut iubit de genul, care mereu era prin alta parte decat cu mine. Nu te impaca ai doi copii, sa iti traiasca, ei au nevoie de un tata dar nu un tata care pune la jocuri de noroc, pariuri etc.
Buna, prin cate treci la 20 de ani, si daca ai 2 copii ce? Bucura-te de ei. Familia e importnata, ar trebuie sa te sustina si sa fie alaturi de tine la greu nu sa iti tranteasca in nas o usa pe care stcie " nu te mai intoarce!" Si legat de sotul/partenerul tau, esti sigura ca s-a schimbat ceva la el sau sunt doar vorbe goale. E greu pentru tine pentru ca esti singura cu 2 copii. Nu ai sustinere din partea nimanui. Dar incearca sa faci ceva sa devii independenta sa nu mai fii obligata sa stai pe "du-te vino " pari un om deatul de puternica si tine minte "Dumnezeu nu da mai mult decat poti duce ".
Fii tare!:*