Nu'i pasa lui mama? Nu'i nimic,ridica-te singura si fa fata situatiei ca o fata puternica ce esti, pentru ca nepasarea se echivaleaza numai cu nepasare.
Cand esti inlocuit cu atat usurinta inseamna ca locul tau nu era acolo, resemneaza-te si gaseste prioritati(altele)in viata ta.
Uita de el... mie imi suna a obsesie, iubirea e atunci cand ti-e bine stiind persoana respectiva fericita nu zic ca ar trebui sa sari in sus de bucurie Doamne fereste, dar nu are rost sa te consumi. Prima iubire nu-i si ultima o sa gasesti pe cineva care sa te merite
Poate ca el e genul de baiat care se crede mare "macho", si de aceea poate a incercat sa te faca geloasa, sau poate pur si simplu nu-i pasa de tine. Sfatul meu este sa te distrezi cu prietenii, sa te simti bine, ai o viata intreaga inainte. Baieti ca el sunt peste tot, tu ai nevoie de un prieten care sa te iubeasca si sa te pretuiasca, nu unul care sa te faca sa suferi. Poarta-te indiferenta cu el, razi si distreaza-te cand e prin preajma. Da-i impresia ca nu suferi pentru el, arata-i ca esti o fata independenta si puternica, poate asa isi va mai revizui comportamentul. Sper ca ti-am putut fi de ajutor!
Eu zic sa il uiti, nu merita sa te consumi asa din cauza lui, daca tinea la tine nu iti facea asta si nu se combina imediat cu alta.eu zic sa iesi mai mult cu prietenii sa faci anumite lucruri incat sa iti umpli capul cu altceva si sa nu te mai gandesti la el.eu stiu asta din propria experienta.:*
Mi se pare un pic ciudat ca mama ta, nu a vrut sa stea de vorba cu tine.ca o mama, ar fi trebuit sa te asculte, si sa te sfatuie. Eu spun ca ai face mai bine daca, ai deveni mai indiferenta, adica sa nu -i arati cat de rau de doare! Stiu ca nu vei putea dintr-o data, dar incearca ca atunci cand te intalnesti cu el cel mai bine e sa-l saluti, si sa-ti vezi de drum, Zambitoare ok? Si sa incerci sa nu t mai gandesti la el asa mult.fa ceva care sa ti ocupe timpul. sa te faca fericita si vei trece peste situatie si incearca sa cunosti alti baieti!:*
bafta
Mai.eu inteleg ca e greu, si e un moment de "obsesie" in care ai da orice numai ca omul ala sa fie langa tine. Imagineazati doar ca, omul ala, pe care il iubesti intratat, cu 5 minute inainte sa te sarute, si sa.ti zica "vai iubita, numai pe tine te iubesc" ii spunea asta altei fete. Si cand realizezi asta, il mai vrei oare pe omul ala langa tine? la inceput va durea fiindca esti foarte "in interior" dar pe aprcurs, o sa.ti dai seama ca nu e chiar asa, si ca. eista oameni, care sa.ti ofere acelasi lucru, fara sa.ti franga inima in asemenea hal. Am trecut si eu prin asta, stiu ce simti. xoxo:*>