De multe ori chiar fata ar trebui sa faca asta sau cel putin sa dea semne ca asta ar vrea[in cazul in care baiatul e timid]dar daca de curand s a despartit atunci mai lasa i timp sa si revina emotional, in cazul in care trece mai greu peste asta
Incearca sa te apropii de el, sa vezi cum decurg lucrurile intre voi ca prieteni. Daca ti se pare ca merge, il poti intreba tu, sau poti sa astepti.
Eu as zice sa te apropii ca prietena de el...dar sa ajungeti sa fiti destul de apropiati (si nu ma refer in sensul fizic, ci in cel moral). Trebuie sa aiba incredere in tine, sa iti spuna orice. Apoi, daca el te place trebuie sa faca primul pas, asa cum zici si tu.Totusi,ai si tu decenta ta! Cum sa ii spui tu!?
Unde spune ca trebuie el sa faca primul pas? Nu mai traim in anul 1800 ca sa ne bazam numai pe actiunile lor. Daca iti place de el, vorbeste cu el, nu astepta pana vine el la tine.
Ar trebui sa mai astepti putin, deoarece mai poate avea unele sentimenta fata de fosta prietena si astfel poate accepta propunerea ta doar de a o face geloasa... poti incerca sa devieniti mai apropiati( discutii, poate unele plimbari cu alti prieteni sau chiar voi doi), oricum insa ar fi cazul sa mai astepti putin SUCCES **
Pune pe cineva sa vorbeasca cu el, sa-l intrebe ce parere are despre tine si daca sar combina cu tine, si daca zice ca ar vrea, sa-l incurajeze sa iti ceara el tie combinatia. Vorbeste cu cel mai bun prieten al lui sa faca asta.
Pune pe cineva sa vorbeasca cu el si ii spui sa ii zica ca tu il placi si nah el o sa isi dea seama.si eu am fost in aceeasi situatie si asta m-a ajutat. SUCCES:*
liliana77any întreabă: