Ba poate sa sarute.Cunosc foarte multe persoane penticostale si acestea au voie.Cred ca el este mai 'invechit' ca sa zic asa(nu te supara) pentru ca el face intocmai ce scrie acolo` la ei in biblie sau ce o fi.Cunosc foarte multe persoane ti-am mai zis care,au prietena,o saruta,asculta muzica noastra,ba unele poarta cercei(care ei nu au voie cred).Daca se saruta cu tine,ce o sa pateasca? Ajuta`l sa mai scape din rutina asta ca sa zic asa.E o prostie ca nu are voie sa sarute.O fosta colega deamea,este penticostala. Tasu` ortodox si maicasa penti. si uite`. ca s-au casatorit,au facut si copii. Daca te iei dupa el,ar insemna ca el sta tt viata, fara jumatatea lui, fara a se saruta fara a avea o familie.
Nu ai ce face. daca vrei neaparat sa stai cu el sa te sarute, mangaie sau sa faceti dragoste va trebui sa astepti casatoria! e singura solutie iti spun din propria experieta. la fel am cunoscut si eu un tip de aceiasi religie(eram amandoi in spital) ne intalneam zilnic afara, de vorba pana noapte tarziu dar in niciun caz sa ma atinga sau sa-mi dea un pupic, cand a plecat mi-a batut aproporuri sa-l iau de sot, dar eu eram prea mica(16 ani) nici macar un pupic pe obraz nu mi-a dat