Deci, din ceea ce ai scris tu aici situația este foarte clară! Băiatul respectiv e un pic imatur și nu prea știe sa se '' joace cu mingea! ''. Nu e nehotărât, el știe exact ce vrea. sau mai de graba ce nu vrea. El cauta doar sex, clipe frumoase cu tine. dar nu și o relație pentru ca asta l-ar bloca
Eu cred ca nu vrea sa faca promisiuni gen relatie.
Relatia necesita implicare, daruire, devotament, sacrificii etc. El nu vrea asta, nu vrea obligatiile, vrea doar drepturile, intelegi?
E un tip imatur, iresponsabil, nepregatit de o relatie.
Vrea sa ajungeti cat mai departe, pana la dragoste chiar, dar fara angajament. Un fel de prieteni cu beneficii, asa te vrea.
Pe scurt, repet, vrea doar beneficiile relatiei, nu si obligatiile si angajamentele.
Daca esti fata serioasa, trebuie sa inchei legaturile astea cu el.
Traducere : Tu eşti opțiunea mea, fata la care ştiu că pot să mă întorc oricând şi ştiu că o să mă primească.
Sfat : Indiferență.
Nu fi opțiunea lui.Meriți primul loc.
Dacă vrea să fiți doar prieteni atunci e evident că nu își dorește o relație.
Ar trebui să te îndepărtezi de el, asta dacă nu vrei să ajungi să fiți prieteni cu beneficii.
Ar trebui sa il intrebi pe el, de ce se comporta asa daca nu vrea o relatie. Poate vrea prietenie cu benifecii adica sex fara relatie dar din ce spui tu el a spus ca vrea doar prieteni deci nu ar trebui sa fie apropieri. Probabil ca te place dar vrea sa fie liber. Ca sa nu suferi cel mai bine ar fi sa te indepartezi
Nu ai ce face, barbatii ofera relatia. fara acordul barbatului, nu exista relatie. Probabil nu te ridici la asteptarile lui.