| Ruxxy_3316 a întrebat:

Ma cheama Roxana mi se zice Roxy Rox Ruxi etc, am 12 ani si sunt din Mangalia.Si acum ca neam cunoscut vreau sa va cree parerea:

Am fost la plaja acum 4 zile cu colegii sa sarbatorim ca unu din ei placa la bucuresti si nul mai vedem numa in vacante.Si ca sa nul lasam sa plece numa cu,, adio"am zis ca atat cat mai e vreme frumoasa sa profitam un pic si am zis ca noi fetele sa ne luam rochii ca dupa aia cand mergem acasa ca nu artam urat ca suntem ude.Rochia mea era alb cu mov si negru ca am zis ca poate daca se uda pe negru nu se vede.Si merem noi toti 29 de copiii pe plaja ne schimbam in costume si zbang in apa.Cand am iesit pe mal cu o prietena am vazut un baiat ce statea pe o stanca era imbracat in camasa cu pantaloni 3 sferturi si slapi.Eu m-am gandit ca oare dc nu so fi bagat si el in apa ca am vazut ca vorbea cu un baita tot ud.Cand sa intors am vazut ca re mana in ghips pana m-am tot prostit pe plaja tot la baitaul ala blond m-am uitat si nu stiu cum neam jucat noi asa mai sarit lantisorul de aur de la gat dar ce noroc am avut a sarit fix langa baiatul ala de care va zic. El a vazut lantisorul si a venit si m-a intrebat daca e al meu(cred ca s-a vazut penibil ca eu strigam ca nebuna:Unde mie lantisooruuul?)a venit si mi la aus eu am vrut sa sar sal pup da eram uda si ar fi fost si penibil i-am zis merci si l-am intrebat daca ii pot da vreo recompensa de nu bani el a ras si mi-a zis ca se cam plictiseste sai vada pe prietenii lui in apa si el nu face nimic.Eu i-am zis ca poate sa intre in apa numa sa nusi ude ghipsu. El a zis ca va incerca si ma intreabt daca nu vreau sa intru cu el in apa ca a zis ca amicii lui il stropesc.Am tot vorbit unu cu altu eu i-am zis ca ma cheama roxana el mai zis cal cheama andrei ca rea 12 ani si ca tocmai s-a mutat si ca urmeaza sa vina la scoala unde sunt si eu.sadapoi eu nu am inteles mare lucru ca era cam ocupata sa ma holbez la el si daceam din cap si mil imaginam ca fugim pe un camp cu flori si visu mi-a fost intrerupt de:Ruxi iti suna telefonul(o colega)noroc ca mi-a cerut el idul ca a trebuit sa fug si sai zoc ca tebuie sa merg acasa.

Acum ma mai intalit cu el pe strada si de fiecare data cand il vad rosesc toata m-am intalit ieri cu el cand m-am dus sa iau apa si era toata rosie si chiar si el m-a intrebat:ca de ce am rosit asa a fost penibill

Ei ce credeti? Ma place? Eu numi dau seama si nu am curaj sal intreb... daca nu ma place cum il fac sa ma placa? Plss fundahappy

Răspuns Câştigător
| Anemona a răspuns:

Eu cred ca da:X.sunteti foarte dragutsi unul cu altul si stiu cum e la varsta aialaughing e foarte frumos totu:X:X deci sigur te place ca am trecut prin perioada aia si asa se comporta baietii. tipic luibig grin va cunoasteti mai bine cand incepe scoala si cine stie:Xsmug bafta. te pupic

6 răspunsuri:
| andreea_9470 a răspuns:

Pfff... tu copila mai scurt nu se putea? vezi-ti un pic de greselile astea gramaticale si chiar si de exprimare.ca esti varza!

| Lora a răspuns:

Eu cred ca te place foarte mult, ai zis ca va incepe anul scolar la aceeasi scoala ca si tine cine stie poate veti fi impreuna! Mult succes!

| EUSIATIT a răspuns:

Da deja la 12 ani trebuie sa ti faci un iubit sa nu treaca vremea. esti cam batrina. si ai o poveste fff lunga. fara virgule. puncte. Inceput de propozitie. Of gramatica asta. Grabeste te ca sa nu l pierzi, si funda pastreaz o pentru tine

| de a răspuns:

Eu cred ca te placelove struck. Si daca o sa fiti si in aceeasi scoala o sa fie din ce in ce mai bine. O sa va cunoasteti mult mai mult si poate o sa reusiti sa fiti impreunadevil!

| bxxt a răspuns:

Si eu am 12 ani, intreba-l daca are prietena sau pune colegii sa faca asta. spune-le baietilor de la tine din clasa sa vorbeasca cu el ca intre barbati si fiecare sa recunoasca de ce fata le place, apoi ii vei intreba ce a zis si. surpriza. vei afla raspunsul la intrebare! sper ca ti-am fost de folos. pa!

| Ruxxy_3316 explică:

@EUSIATAT-daca by iti comvine ce zic eu si ai venit aici numa ca sa critici mai bine nu intrai.