Eu cred ca da:X.sunteti foarte dragutsi unul cu altul si stiu cum e la varsta aia e foarte frumos totu:X:X deci sigur te place ca am trecut prin perioada aia si asa se comporta baietii. tipic lui va cunoasteti mai bine cand incepe scoala si cine stie:X bafta. te pupic
Pfff... tu copila mai scurt nu se putea? vezi-ti un pic de greselile astea gramaticale si chiar si de exprimare.ca esti varza!
Eu cred ca te place foarte mult, ai zis ca va incepe anul scolar la aceeasi scoala ca si tine cine stie poate veti fi impreuna! Mult succes!
Da deja la 12 ani trebuie sa ti faci un iubit sa nu treaca vremea. esti cam batrina. si ai o poveste fff lunga. fara virgule. puncte. Inceput de propozitie. Of gramatica asta. Grabeste te ca sa nu l pierzi, si funda pastreaz o pentru tine
Eu cred ca te place. Si daca o sa fiti si in aceeasi scoala o sa fie din ce in ce mai bine. O sa va cunoasteti mult mai mult si poate o sa reusiti sa fiti impreuna!
Si eu am 12 ani, intreba-l daca are prietena sau pune colegii sa faca asta. spune-le baietilor de la tine din clasa sa vorbeasca cu el ca intre barbati si fiecare sa recunoasca de ce fata le place, apoi ii vei intreba ce a zis si. surpriza. vei afla raspunsul la intrebare! sper ca ti-am fost de folos. pa!
@EUSIATAT-daca by iti comvine ce zic eu si ai venit aici numa ca sa critici mai bine nu intrai.